Barion Pixel Évekig kísértette Miller Dávidot, hogy meztelenre vetkőzött az Oscar-díjas színésznő előtt – Coloré

Évekig kísértette Miller Dávidot, hogy meztelenre vetkőzött az Oscar-díjas színésznő előtt

2024. 03. 04.

Miller Dávid mára már túltette magát azon, hogy 2018-ban, a Vörös veréb című film forgatásán meztelenre kellett vetkőznie Jennifer Lawrence előtt, de sokáig érezte magát rosszul amiatt, hogy a film magyarországi forgatásán a szerepe miatt meg kellett válnia a ruháitól Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznőjének társaságában.

Miller Dávid mára már túltette magát azon, hogy 2018-ban, a Vörös veréb című film forgatásán meztelenre kellett vetkőznie Jennifer Lawrence előtt, de sokáig érezte magát rosszul amiatt, hogy a film magyarországi forgatásán a szerepe érdekében meg kellett válnia a ruháitól Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznőjének társaságában.

Fotó: Donkó Panna
Fotó: Donkó Panna

A Vörös veréb című filmet Magyarországon forgatták

Dávidot ugyanis kiválasztották egy szerepre a Vörös veréb című filmben, sőt még közös jelenete is volt a világsztárral. A színész most Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában emlékezett vissza a történtekre. Bár akkor sokan irigyelték, hogy egy hollywood-i filmben szerepelhetett, ráadásul Jennifer Lawrence társaságában, kiderült, hogy filmsikerek ide vagy oda, nagyon meggyötörte a lelkét az, hogy szinte az egész világ láthatta őt meztelenül.

Mv5bnjcyzwnlmgmtyzy4os00yzzmlwiynwutntmxy2exndg2mmi0xkeyxkfqcgdeqxvyndg2mjuxnjm@. V1
Vörös veréb

„Le kellett vetkőznöm, az egy hihetetlen érzelmi hullámvasút volt, és azt hittem, soha nem fogok belőle kijönni. Annyira sokáig húzódott és olyan traumatikus volt, hogy sokáig azt hittem, hogy nagyon komoly hatással lesz rám a közeljövőben. Most azt érzem, hogy rezignáltan tudok beszélni róla, nem kavar már fel, nem is jutott most eszembe ez a két óra, hiszen tíz napon át forgattam Jennifer Lawrence-szel. A végére már annyira megviselt, hogy gyakorlatilag csak élettelenül álltam és próbáltam nem gondolni semmire. Másnap szünetünk volt, egész nap nem jöttem ki a hotelből, csak ültem a szobában. Még három évvel később is, ha eszembe jutott az autóban, félre kellett állnom, azt éreztem, hogy nekem húsz év lesz, amíg ezt lemosom magamról. Nem így lett.”