Barion Pixel Meryl Streep már 6 éve külön él férjétől – Coloré

Meryl Streep már 6 éve külön él férjétől

2023. 10. 26.

A magyar sztárvilágban csak úgy követik egymást a válások, szakítások, de a nagyvilágban sincs ez másképp. Robbant a bomba: Meryl Streep is külön él a férjétől.

45 év az olyan sok házasságban, hogy azt már nem érdemes felbontani. Ám ez korántsem szentírás. Vannak, akik idősebb korukban döntenek úgy, hogy nem szeretnének tovább együtt élni. Így volt ezzel Meryl Streep és férje, Don Gummer is.

A színésznő még 1978-ban ismerte meg Gummert a testvérén keresztül. Streep gyászolt, mert akkori párja nem sokkal korábban rákban meghalt. Gummer azonban annyira elért a világhírű színésznő szívéig, hogy beleszeretett és még abban az évben össze is házasodtak.

Meryl Streep
2012-ben az Oscar-díjátadón köszönetet mondott férjének / Kép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images

A gyerekek a család összetartó erői lehetnek. Ez így is volt a pár esetében is, hiszen négy gyermekük született: Louisa Gummer, Henry Wolfe Gummer, Mamie Gummer, Grace Gummer. A gyerekek már felnőttek és 45 évnyi házasság után mégis úgy döntöttek, hogy külön folytatják útjukat.

Meryl Streep évek óta altat

A hír pikantériája azonban mégsem az, hogy Meryl Streep és Don Gummer külön költöztek, hanem az, hogy a válás 6 évvel ezelőtt történt meg. Ugyan törvényesen még házasok, de már évek óta nem együtt élnek. Ennek ellenére törődnek egymással és csak most adott erről hírt a színésznő.

Nyitókép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / Getty Images