Barion Pixel Tuti tippek a sarokkádak szerelmeseinek (X) – Coloré

Tuti tippek a sarokkádak szerelmeseinek (X)

2024. 06. 16.

A társadalom sok tekintetben szakadhat két táborra. Mi most azt választottuk ki vizsgálódásunkhoz, ami a mindennapi rutinunk része. Ez pedig nem más, mint a napi tisztálkodás.

Nem csoda, ha valóban nagy véleménykülönbségekkel találkozunk. A felhasználók körében valaki a zuhanyra esküszik, és vannak, akik a kádat preferálják jobban. Ebben a cikkben mi a kádak mellett tettük le a voksunkat.

Tartson velünk, és megmutatjuk, hogy milyen választékkal rendelkezik a piac, ha ön is a kádakra szavazna. Ezek közül is a sarokkád keltette fel az érdeklődésünket jobban, most el is mondjuk, hogy miért.

A sarokkádak előnyei

A Global Viva Market fürdőkád kínálatában hihetetlen választékkal találkoztunk, ráadásul külön csokorba gyűjtve. Az egyenes, az aszimmetrikus és a sarokkád kategóriák között választhatunk, ami valljuk be, nem rossz kínálat.

Mindent végigkutatva arra a következtetésre jutottunk, hogy a sarokkád sok tekintetben lehet jó választás. Persze a mérete nagymértékben döntő lehet e tekintetben, de szinte minden fürdőszoba sarkába be lehet tenni.

Esztétikai szempontból nagyon hívogató látványt nyújt, és emellett két személy is elfér benne kényelmesen. A gyermekekről már nem is beszélve. Rengeteg hely van egy ilyen kádban. Főleg a habnak, így a fürdés a gyerekeknek igazi kaland lehet minden este.

A sarokkádak hátrányai

A méretekről már esett néhány szó. Nem is csoda, ha ebből adódik a sarokkád legnagyobb hátránya is. Egy kicsi fürdőszobában nem minden esetben lehet emiatt jó választás. A másik negatívum szintén a méretben rejlik, mert rengeteg vizet elnyel.

A nagysága miatt az űrtartalma is nagyobb, így a megfelelő vízszinthez sokkal több vízre van szükség, mint az egyenes kivitelű kádaknál. A további kutakodás során találtunk olyan modelleket is, amelyek buborékfúvókával rendelkeznek.

Ez pedig még egy hátrány a sarokkádaknál, mivel a tisztításuk macerás lehet. Persze a pezsgőfürdő luxus élménye kárpótol minket ezért az apró kellemetlenségért. Szóval ne feledkezzen meg ezekről sem, amikor a sarokkád mellett dönt!

Még mindig státuszszimbólumnak számít?

Volt egy olyan időszak, amikor valóban státuszszimbólumnak tartották a sarokkádat. Néhány évvel ezelőtt még a “kicsi” volt a jellemző fürdőszoba méret. Ma már egyre több tervező és kivitelező ajándékoz meg minket hatalmas fürdővel.

Ennek köszönhetően viszont egyre több háztartásban vált elérhetővé a sarokkád a helyiség méretéből adódóan. Így ma már azt lehet mondani, hogy nem igazán számít státuszszimbólumnak. Talán még a buborékfúvókás modellek azok, de ez már inkább az árkategóriának köszönhető.

Amennyiben a hely adott ezeknek a csoda szanitereknek, és a nagyobb vízigény sem probléma, csak a pénztárcánk határozhatja meg, hogy melyiket válasszuk!

/otthon/lakberendezes/tuti-tippek-a-sarokkadak-szerelmeseinek-x/