Barion Pixel Keverd ki inkább te saját magad! (X) – Coloré

Keverd ki inkább te saját magad! (X)

2023. 10. 26.

Sajnos elég gyakran elő szokott fordulni, hogy egy adott helyiség hangulatához kitalálsz te vagy egy szakember egy remek színárnyalatot, de valahogy nem bukkansz rá sehol sem. Pedig már a létező összes szakkereskedést felkerested, és a lehető legtöbb webáruház kínálatában is körülnéztél. Ne csüggedj, hanem állj neki te magad a színkeverésnek!

Kiváló ár-érték arányú készülékek

Legyél hobbyfestő vagy tapasztalt profi a Black Szerszám festékkeverő gép kategóriájában remek termékekre találhatsz. Ezekkel a tökéletesen kialakított, nagyteljesítményű készülékekkel nem áll majd semmi sem utadba, hogy a tökéletes színárnyalatot elérhesd. Pikk-pakk összekeverheted a festéket, közben mindig azonnal ki is próbálhatod, hogy az elképzelt árnyalathoz sikerült-e már eljutni, vagy esetleg tovább kell még próbálkoznod.

Nincs bosszankodás, és nem kell több alkalommal visszamenni vásárolni. Kész idő és energiaspórolás. Mint minden Black Szerszámnál kapható gép esetében, a kiváló ár-érték arányú készülékekre is érvényes a kétéves garancia. Sürgős esetben még expressz szállításra is mód van.

Festo

Egyenletesen és gyorsan keverhetsz

Festékkeverő gépet nagyon sok ok miatt remek ötlet használni. Amennyiben úgy döntesz, hogy valamelyik Black festékkeverő készüléket veszed igénybe az elképzelt árnyalat elkészítéséhez, akkor máris sokkal nagyobb az esélyed a pontos színbeállításhoz. Ráadásul egyszerre keverheted a teljes falfelülethez szükséges mennyiséget is. Ezzel minimalizálhatod az eltérések kockázatát is.

Nagyon ütős érv szokott lenni általában a gépek használata mellett, s itt a festékkeverés során ez talán még hangsúlyosabb, hogy sokkal gyorsabb és hatékonyabb velük a munka. Ez ebben az esetben különösen lényeges. Gondolj csak bele, mennyi ideig tartana, ha te kézzel kellene, hogy elvégezd ezt a feladatot? A festékkeverő gép használatával rengeteg időt és végtelenül sok energiát is tudsz megtakarítani. Nem véletlenül szeretik ezeket a remek készülékeket olyan sokan, barkácsolók és profik egyaránt.

Nem csak festéket keverhetsz vele

Sokkal egyenletesebb lesz a festékmennyiség textúrája, ha géppel keverik. Nem lesznek benne cseppek vagy csomók sem. Még a hulladék mennyiségét is csökkentheted, hiszen egy géppel a keverés hatékonyabb, így kevesebbet kell kidobni feleslegesen. Ráadásul nem csupán egy festék fajtához lehet a Black készülékeket használni, hanem olajfestéket, vízbázisú festéket, akrilfestéket és egyebeket is bátran keverhetsz-kavarhatsz velük.

Nagyon könnyen és gyorsan beletanulhatsz a használatukba, így aztán a munka is sokkal gyorsabb lehet majd. És talán a legklasszabb és legszerethetőbb tulajdonsága e készülékeknek, hogy a kezed kíméli, hisz az nem fárad el a hosszan tartó feladatban.

A Black festékkeverő gépekkel a festék mellett habarcsot is keverhetsz, így egyes építőipari folyamatokhoz is nyugodtan alkalmazhatod ezeket.