Barion Pixel Fényképes párna, a tökéletes ajándék (X) – Coloré

Fényképes párna, a tökéletes ajándék (X)

2024. 01. 15.

A fényképes párna olyan személyre szóló ajándék, amellyel mindenki arcára mosolyt lehet csalni. A legtöbb alkalomra garantáltan jó választás.

A fényképes párna bátran adható például születésnapra, névnapra, karácsonyra, ballagásra, diplomaosztóra és esküvőre. Igazán egyedi, szívhez szóló meglepetés, amellyel biztosan örömet lehet szerezni.

Széles a választék a párnatípusok terén

Ez a praktikus és különleges ajándék választható kortól és nemtől függetlenül mindenkinek. Rendkívül személyes meglepetés lehet a szülőknek, a nagyszülőknek, a barátoknak, a pároknak és a kollégáknak egyaránt. Széles a választék a párnatípusok terén is, szóval célszerű körültekintőnek lenni, hogy a legmegfelelőbb változatra essen a választás.

Ugyanakkor a tökéletes kép megtalálását sem szabad elkapkodni. Érdemes olyan fotót választani, amely egy emlékezetes, boldog pillanatot juttat a megajándékozott eszébe, amikor a párnára pillant. Továbbá fontos, hogy jó minőségű legyen a kép annak érdekében, hogy a végeredmény is tökéletes legyen.

Különleges ajándék babalátogatóra

A babalátogatóra tökéletes választás egy fényképes párna, amellyel emlékezetes pillanatot lehet szerezni a szülők számára. Igazán megható és különleges ajándék a baba születését követően, biztosan elnyeri mindenki tetszését. Szem nem marad szárazon az ajándékozás pillanatában.

A fényképes párnára kerülhet az első kis fotó a babáról, és érdemes feltüntetni rajta a kicsi nevét, születési idejét, súlyát, méretét, illetve mindemellett rákerülhet a pici születésének helyszíne. Amennyiben ezeket az információkat mégse szeretné az ajándékozó a párnára kérni, egy kedves mondat is jó választás lehet, hiszen ezáltal is egyedibbé varázsolható.

Szívmelengető és frappáns meglepetés

Hogyan készül ez a szívmelengető és frappáns meglepetés? Első lépésként természetesen a megrendelőnek ki kell választania a megfelelő képet és szöveget, majd pedig a párna típusát. A grafika egy speciális készülékkel és tintával kerül nyomtatásra. Majd az előkészületeket követően sor kerül a fényképes párna elkészítésére szublimációs gép segítségével. A szublimációs technika révén a kívánt grafika gyakorlatilag a huzatra sül, amelynek köszönhetően nem kell attól félni, hogy később, pár mosás után a minta elhalványodik, vagy a színek kifakulnak.

Miután elkészült az egyedi párna, az alapos csomagolás következik. Van olyan hely, ahol a töltetet ajándékba adják, nem számolnak fel érte plusz költséget. Csupán a huzatért kell fizetni, így spórolni is lehet az ajándék készíttetése során.

A kész párnával nincs több teendő, már csak az ajándékozásra kell sort keríteni. Mindenképpen olyan helyen kell a párnát csináltatni, ahol több éves tapasztalattal rendelkező, profi és precíz grafikusok dolgoznak. Továbbá fontos, hogy biztosított legyen a gyors kiszolgálás is. A Bögreguru mindebben a segítségünkre lehet.