Barion Pixel Extrém otthoni enteriőr variációk – Coloré

Extrém otthoni enteriőr variációk

2021. 10. 06.

A lakberendezés egy kreatív szakma, de te magad is megpróbálhatod. Benne vagy a merész enteriőr kialakításában?

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy lakberendezőt fogadjon. Az otthonunkat mi magunk is be tudjuk rendezni. Az ízlésünk, az igényünk, a kreativitásunk és a pénztárcánk is szabályozója lehet az enteriőr megteremtésének. Nem kötelező az egész lakást átformálni. Kezdj kicsiben!

A kényelmet szolgáló, funkcionális berendezés akár unalmas is lehet, de egy tojás formájú szófával a nappali a családot vonzó helyiséggé válhat. Nyugalmat áraszt magából és pihenésre csábít.

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Shutterstock

Unod magad körül a kopárságot? Nincs a közeledben se erdő, se park? Vidd be az otthonodba a természetet. Nemcsak szobanövényekkel, háziállattal tudod ezt megvalósítani, hanem a természetes alapanyagokból készült bútorok is megadják ezt a lehetőséget. A fa gyökérzetéből készült pad gyönyörű, természetes és jól használható. El tudnál egy ilyet otthon képzelni?

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Shutterstock

Készíts könyvfalat! Amennyibe érzel magadban annyi energiát és kreativitást, hogy egy könyvfal elkészítéséhez nekifogj, akkor szerezz be olcsó, feleslegesnek ítélt könyvet. A gerincüknél fogva ragaszd a falra. Összeomlik az internet, nincs semmi jó a TV-ben? Sebaj, mindig lesz mit olvasnod. A faladról.

Könyvekkel is feldobhatod az enteriőrt
Kép forrása: Pixabay

Minimalista enteriőr

Nem kell túlgondolni a dolgokat. Egyszerű és praktikus enteriőr, ha betolod a nappalidba a kerékpárodat. Ez azzal a macerával is járhat, hogy a használatban lévő biciklit mindig tisztán kell tartanod. Ha csak berendezésként alkalmazod az otthonodban, akkor még ez a cécó is elhagyható.

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Pixabay

Ha a minimalista stílust kedveled, akkor a hálószobádba elegendő akár csak egy ágy. Ezzel a szétálló lábú ággyal vagány hatást érhetsz el. Arra nincs garancia, hogy a lábujjaid vagy a bokád nem ütöd bele és a panoráma sem az ágy tartozéka, de mindenesetre mutatós.

Extrém otthoni enteriőr variációk
Kép forrása: Pexels

A függőágy nemcsak a szabadba, két fa közé feszíthető ki. Beltéri használatra legalább olyan alkalmas. A fémből és fából álló kör alakú függőágy akkor igazi, ha az ablak közelében van felfüggesztve. Micsoda kényelem!

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Pexels

Ha színekre vágysz, de nem a falakon vagy a lakástextíliákban, akkor az üvegfestett ablak segíthet. Túlzásokba ne ess, de milyen vidám és színpompás!

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Shutterstock

Borítókép forrása: Shutterstock