Barion Pixel A luxus és az exkluzivitás érzése már tapétával is elérhető! (X) – Coloré

A luxus és az exkluzivitás érzése már tapétával is elérhető! (X)

2024. 04. 18.

A lakásbelső kialakításánál számtalan szempontot érdemes figyelembe venni. Annak érdekében, hogy a végeredmény valóban azt a stílust tükrözze, amelyre vágyunk, érdemes belsőépítész és lakberendező segítségét is igénybe venni. Fokozottan igaz ez akkor, ha a kialakítandó tér esetében valami különlegesre, valami egyedire vágyunk!

A falak meghatározzák a helyiség arculatát!

Egy helyiség megjelenését a maga komplexitásában kell nézni, a Tapétabolt tapéta választéka pedig lehetővé teszi azt, hogy olyan stílust alakíthassunk ki, amilyet csak akarunk. A falak öltöztetéséről a tapéta gondoskodik, amely sokkal kifinomultabb és szofisztikáltabb hatást képes elérni, mint egy egyszerű falfestés. Éppen ezért a tervezés során alaposan át kell gondolni a helyiség teljes berendezését, a bútoroktól kezdve a kiegészítőkig, a függönyöktől a párnákig, a fal pedig egy kardinális pont a tervezés során.

Mi van akkor, ha valami nem mindennapi lakásbelsőt szeretnénk?

Ha olyan érzést szeretnénk kelteni, hogy a lakásunk, irodánk, rendelőnk, kávéházunk, szállodánk vagy bármely más épületbelsőnk a luxust képviseli, akkor olyan tapétát kell választani, amely pontosan ezt az érzést közvetíti az emberek felé. A Tapétabolt versace tapéta kínálatában mindez garantáltan megtalálható, ezért érdemes átnézni a márka által nyújtott termékpalettát.

Versace, a pompa megtestesítője

Gianni Versace, a márka alapítója már 1970 óta a luxust és az extravagáns stílust jeleníti meg. Az olasz divatház nemcsak a divatvilágba tört be, hanem emellett belsőépítészeti termékeiről is ismert. A kifutókon megismert merész minták és színek, a luxusszínvonalú anyagok és a kidolgozás, az ikonikus Versace logó, vagyis a medúza fej, a tapéták által már az otthonunkba is behozhatók!

Mi jellemzi a Versace tapétákat?

A Versace tapéták a merész ruhakölteményekből merítettek inspirációt, egyedülálló eleganciájukkal és stílusukkal behozzák a luxust a belső terekbe is. Éppen ezért nem lepődünk meg az arany díszítéseken, a strasszköveken, de a bársony felületeken sem. A minták tekintetében találkozhatunk antik görög és római motívumokkal, de az ikonikus formákkal is, mint a medúza fej vagy a görög oszlopok. Választhatunk állatmintás, virágokkal borított vagy geometriai alakzatokat ábrázoló tapétát is, melyek különleges vizuális élményt nyújtanak a falakon.

A fényűzés érzése garantált lesz!

Ha az a cél, hogy olyan legyen a helyiség, amelytől mindenkinek leesik az álla, akkor a Versace tapéta tökéletes választás lesz! Ezek a termékek magas minőségűek és tartósak, hosszú élettartamuk biztosítja azt, hogy ez a benyomás évekig megmaradjon. A Versace nem csupán egy tapéta, hanem egy olyan falidísz, ami az egész helyiség milliőjét meghatározza.

A Versace luxus a divatiparban már régóta elérhető, ez az érzés pedig ma már akár a lakásunkban is élvezhető. Nem csak egy falburkolatról van tehát szó, hanem egy igazi műalkotásról, mely egyaránt megállja a helyét a modern és a klasszikus stílust kedvelő vásárlók körében is.