Barion Pixel 5 apró részlet a fürdőszobádból, ami a személyiségedről árulkodik – Coloré

5 apró részlet a fürdőszobádból, ami a személyiségedről árulkodik

2021. 04. 11.

Vajon miről árulkodik a fürdőszobád? Többről, mint gondoltad volna.

Nagyon is képesek a hozzád érkezők leszűrni a lakásod berendezéséből, hogy milyen a személyiséged. Nyitott vagy, zárkózottabb, esetleg imádod a művészetet? Kissé szétszórtnak jellemezhetnének téged vagy mindened a rend? Néhány nem feltűnő, de mégis fontos részlet megmondja, mi az igazság.

Fürdőszobai szekrény – Minden a helyén, vagy minden szétdobálva?

A fürdőszobai szekrény az, ahol minden személyes apróságot tárolsz, a sminkcuccaidtól a fogkefédig. Te össze-vissza bedobálod, vagy katonás a rend? Az egymás hegyén-hátán álló, cuccokkal teli, abszolút nem rendszerezett fürdőszobai szekrény a szakértők szerint azt sugallja, hogy imádsz felfedezni dolgokat, és nem érdekelnek a tradíciók vagy sztenderdek, kreatív személy vagy, tele ötletekkel.

Ha rendezett a szekrényed, akkor jellemzőbb rád a szorongás és az introvertáltság, de szereted, ha a kezedben lehet az irányítás. A depresszióra hajlamosabban a rendszerető emberek – teszik hozzá a szakértők.

Toalettpapír – Kifelé vagy befelé hajlik?

Két fajta ember létezik: az egyiknél kifelé, a másiknál a fal felé hajlik a vécépapír a gurigáról. Ha a fal felé néz, azaz az alábbi kép bal oldala szerint áll, akkor asszertív vagy, és szereted, ha nálad az irányítás, ha feléd néz a papír, azaz a kép jobb oldala szerint tartod, akkor jellemzően kicsit félénk, csendesebb típus vagy.

vécépapír
Kép forrása: Brightside.me

Az, aki mindig máshogy tárolja, általában totálisan laza, és nem a részletekre, hanem a dolgok összességére fókuszál.

Dobozok, üvegek – Sok vagy kevés?

Egy-két fajta sampon, balzsam, tusfürdő vagy krém látható szem előtt, vagy rengeteg üveget, dobozt pakoltál ki? Ha inkább soknak mondanád, akkor hajlamos vagy a stresszre, és gyakran érzel bűntudatot. Néha kicsit túlvállalod magad, és gyakran gondolod magad cikinek valami miatt, teljesen ok nélkül.

Ha jellemzően inkább kevés a cuccod kipakolva, akkor a szakértők szerint kevésbé vagy hiú, és nem igazán ítélkezel külsőségek alapján.

A színek – Natúr vagy színesebb?

Ha a natúr színek dominálnak csempék és bútorok terén, az kiegyensúlyozottságot és egyediséget sugall, az erősebb színek, például a piros azt, hogy forrófejű döntéseket tudsz hozni. A pasztellesebb árnyalatok azt mutatják, nyugodt vagy és érzelmes, a hidegebb, kékes fürdőszobák pedig arról árulkodnak, hogy liberális a gondolkodásod az élet különböző területein, nem csak a lakberendezésben.

fürdőszoba
Kép forrása: Pexels

Mosdókagyló – Tiszta vagy inkább kicsit koszos?

Gyakran sikálod ki a mosdókagylót vagy inkább csak heti egyszer mész át rajta egy szivaccsal? Nos, azt állítják a hozzáértők, hogy egészségtudatosabb az, aki, akkor is átmossa a mosdókagylót, amikor még nem koszos, vagy épp minden fogmosás után áttörli. Akinél jellemzőbb, hogy csak akkor áll neki kitakarítani a mosdókagylót, ha már foltos, az hajlamosabb a halogatásra, és arra, hogy inkább lefeküdjön aludni, mikor sok és stresszes a munkája.

Te melyik kategóriákba tartozol a fürdőd alapján?

Borítókép forrása: Pexels
/otthon/lakberendezes/5-apro-reszlet-a-furdoszobadbol-ami-a-szemelyisegedrol-arulkodik/