Barion Pixel Ilyen betegségekre utalhat az intim tünet – tesztünkkel kiderítheted, mennyire ismered a tested jelzéseit (x) – Coloré

Ilyen betegségekre utalhat az intim tünet – tesztünkkel kiderítheted, mennyire ismered a tested jelzéseit (x)

2023. 08. 31.

A hüvelyfolyás természetes jelenség, amelynek jellege, mennyisége, színe és szaga sokat elárulhat az intim egészségünkről. Te mennyire ismered a tested jelzéseit? Tesztünkkel kiderítheted!

A megváltozott mennyiségű, színű vagy szagú hüvelyi folyás a legtöbb esetben valamilyen egészségi problémát jelez, ezért lehetőleg ne halogassuk az orvosi vizsgálatot, ha megváltozott hüvelyfolyást észlelünk. Ebben a cikkben bemutatunk egy rövid tesztet, amely segít eldönteni, mire figyeljünk, ha a hüvelyfolyással üzenni próbál a szervezetünk. A teszt nem helyettesíti az orvosi diagnózist, de támpontot adhat a további lépésekhez.

Lássuk a tesztet!

A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőivel, a tejsavval és a kamillakivonattal enyhíti a gomba okozta viszketést és az égő érzést. A hüvelyi savas pH normalizálásával teljessé teszi a hüvelygomba kezelését. Vény nélkül kapható a gyógyszertárakban.  


Micovag
Micovag Plus – Patikában, vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A hármas hatású Vitagyn C hüvelykrém bakteriális vaginózis megelőzésére és kiegészítő kezelésére szolgál. C-vitamin- és tejsavtartalmának köszönhetően helyreállítja a hüvely élettani pH-értékét, gátolja a kórokozók szaporodását, és elősegíti a szervezet természetes Lactobacillus-flórájának növekedését.

Vitagyn C
Vitagyn C – Patikában, vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

A borítókép forrása: Pexels

/intim-titkok/ilyen-betegsegekre-utalhat-az-intim-tunet-tesztunkkel-kideritheted-mennyire-ismered-a-tested-jelzeseit-x/