Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

Ma a Hold a jeledben van, ezért érzed magad lustának és határozatlannak. Ellenőrizd még egyszer a megbeszélések időpontját, mert késhetsz. 

Heti
24. hét

Ezen a héten ne feledd, hogy rengeteg öngondoskodást érdemelsz. Azon dolgozol, hogy jobb világot teremts másoknak és magadnak is, így könnyedebben magadra veszed a világ bajait. Ülj le és relaxálj, ne hajtsd túl magad már az első hónapban. Ez lehet akár egy kreatív hullám is, de állj ellen annak, hogy valami teljesen újba kezdj. 

Havi
Június

Február első három napján a Hold a jegyedben jár, ez megújult erőt és jó közérzetet hoz. 

A szülő-gyerek kapcsolat most különösen fontos lehet, ezzel erősítve mindkettőtöket. Az Újholddal, és a sok planétával, ami a negyedik házadat látogatja meg, az otthonod és az örökséged is jelentős kérdéseket feszeget. Lehetséges hogy lakóhelyet választ, nálad ennek az álomnak a kulcsa. A még élő illetve eltávozott rokonok iránti megértésed egyre csak fokozódik, olyan döntésekre ébredsz rá, amiket meg kell hoznod annak érdekében, hogy a múlt hibáit ne kövesd el.

Jó időszak ez egy kis szórakozásra is. Hívd át szomszédaid és közeli barátaid, tizennegyedike egy különleges nap lesz, amit örökké a szívedbe zársz majd. Szervezz izgalmas programot, egy számodra kedves személlyel. Próbálj meg kevésbé kritikus lenni azokkal, akik nem érnek fel az elvárásaidhoz. Ez nem az ő hibájuk, légy engedékenyebb. 

Azt is érezheted, hogy némelyik célod hamarosan a végéhez ér, ez kiváló alkalom az ünneplésre. Élvezd ki és hagyd, hogy a gyerekek is segítsenek a készülődésben. Engedd el magad és légy újra gyerek egy rövid időre. A víznek is jelentősége lesz számodra ebben a hónapban, és talán repülni is fogsz. Váratlan helyzetek rengeteg izgalmas eséllyel látnak el, hogy hónapokig elfoglalt lehess.