Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-16

Akkor jön el a te nagy pillanatod, amikor végre felhagysz a kérdezősködéssel, hogy mit és miért csinálsz valójában? Ezek eltömítik az elméded, de ha elengeded magad, sikert sikerre halmozhatsz. 

Heti
37. hét

Itt az idő egy kis szünetre. A Hold éppen a tudatalattid házába esik, ezért nyugodtan sírd ki magad, ha az esik jól. Pihenj, töltődj fel. A hét vége ki is ránt majd a hibernációdból, és igazán kalandos napoknak nézel elébe barátaiddal. 

Havi
Szeptember

Egy elég erőteljes változáson mész át, ahogy a Mars helyet változtat az égbolton, és ez hatással lehet a párkapcsolataidra. Az elkövetkezendő 6 hét jó időszak lehet a pihenésre és a saját tered kitakarítására, felfrissítésére. A kapcsolatot, ami nem halad előre egy ideje, ideje lezárni, hiszen csak terhet jelent innentől. Most csapatmunkára van szükséged és együttműködésre, nem pedig egyedüllétre.

A mostani telihold jó nap lehet az irányváltásra, ne félj átrendezni a beosztásod ehhez. A Nap helyzetének hatására diplomatikusabbnak érzed magad, 22-én még nagyobb hangsúlyt fektetsz a kapcsolatokra.