Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2022-08-10

Ez egy izgalmas nap! Tele vagy ötletekkel, minden új és szokatlan lenyűgöz. Könnyen megunod a doldokat, ezért keresed az izgalmat. 

Heti
32. hét

Ne hagyd, hogy bármi is a sikered útjába álljon. Megdolgoztál az elismerésért, amiért a kollégáid is hátba fognak veregetni, de idővel fontos lesz majd eldöntened, ki is az, aki valóban támogat. A környezeted a legjobb eszközöd, így válogasd meg a követőidet okosan. 

Havi
Augusztus

Ez nagyon hatásos lehet, ha éppen gondjaid vannak egy háziállatoddal. Használd ki ezt az időt, hogy ráhangolódj az érzelmeikre és gondolataikra. Látogass meg ismeretlen helyeket, és jobb megértést kaphatsz másokról, és az ő gyakorlataikról, szokásaikról. Mindig is éreztél egy halvány kapcsolatot a Távol-Kelettel, a misztikus tradíciókkal, Tibettel, Kínával, Japánnal. Rengeteg váratlan lehetőséged lesz, hogy növeld bevételed. 21-én egy ígéretes újítás lép az életedbe. Az általános egészséged és mentális állapotod javul, és be kell ismerned, sokkal jobban érzed magad, mint valaha.