Barion Pixel Hogyan foglaljunk olcsó repülőjegyet – íme, egy gyors útmutató (x) – Coloré

Hogyan foglaljunk olcsó repülőjegyet – íme, egy gyors útmutató (x)

2023. 06. 02.

Van még pár szabadnapod? Vagy talán annyira erős az igény benned, hogy egy itallal a kezedben napfürdőzz, hogy nem bírod tovább? A megfelelő repülőjárat megtalálása a lehető legjobb áron akár egy pillanattal az indulás előtt is lehetséges. Elég, ha ismerünk néhány utazási trükköt. Ismerd meg őket, hogy magabiztosan navigálj az olcsó last minute repülőjegyek világában!

A kulcs a rugalmasság

Az első szabály: ahhoz, hogy olcsó last minute repjegyek alternatíváira fogadhass, a lehető legrugalmasabbnak kell lenned. Ha az úti cél és az utazás dátuma is nyitva áll előtted, fontolj meg minél több repülési kombinációt – ez csak növeli annak esélyét, hogy valóban különleges ajánlatot kaphass. Az eSky.hu olcsó repülőjegy kereső azért jött létre, hogy segítsen az ilyen jellegű keresésekben, és gyorsan elvégzi helyetted az összes unalmas munkát. Egyszerűen csak add meg az indulási repülőteret, a költségvetést és utazási dátumokat (pontos dátumokat vagy rugalmas időszakot, például egy hónapot vagy az év egy kiválasztott részét), és azonnal látni fogod az elérhető járatokat az interaktív térképen. Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy szinte egy pillantással összehasonlíthasd a repülőjegyek árait. Az eredményeket úgy is szűrheted, hogy a kategóriák listájából kiválasztod a téged leginkább érdeklő utazás típusát. A lényeg, hogy flexibilis légy, és tekintsd életed kalandjának az előtted álló utazást!

Állíts be árriasztásokat, hogy olcsó last minute repülőjegyeket találj!

Az eSky.hu egy hatékony eszközt is kínál az árkontrollhoz, amit valóban érdemes beállítani minden figyelemre méltó járathoz. Válaszd ki az indulási repülőtered, az úti célt és az időpontot, és preferenciáid szerint e-mailben vagy okostelefonon értesítést kapsz, amikor a járatok ára csökken, így nem kell aggódnod, hogy lemaradsz egy jó ajánlatról. Vagy esetleg mindegy hová repülsz, csak a jegyek legyenek nagyon olcsók? Ugyanezzel az eszközzel hozz létre árriasztást a legkeresettebb desztinációkhoz, például Dubai repülő jogcímen. Ebben az esetben napi áttekintést kapsz a legjobb ajánlatokról.

Kihagyod az business class lehetőségeit? Ne tedd!

Amikor a turistaosztály jegyei elfogytak, érdemes megnézni, hogy van-e szabad hely a prémium vagy business osztályon. Persze kicsit drágább lesz a jegy ára, de itt is lehet találni egy last minute ármeglepetést. Azok a légitársaságok, amelyek nem minden ülőhelyet tudnak eladni magasabb osztályokba, néha a normál jegy árához közeli áron kínálják azokat. Úgyhogy jelöld be a „business class flight” részt is a prioritásaid között!

Last minute repülőjegyek kiválasztásakor ellenőrizd a csomagajánlatokat!

Leggyakrabban last minute olcsó repülőjegy-promóciók esetén találhatsz remek ajánlatokat az üdülési csomagokra. Ez a megoldás különösen akkor jó, ha valóban hamarosan indulsz, és nincs időd külön repülőjegyet és szállást keresni. Találd meg a legjobb csomagokat Görögországba, Spanyolországba, Törökországba – vagy valójában bárhová a világon.

Last minute repülés? Itt a gyors döntés számít!

Összegezve: ha egy számodra optimális last minute járatot látsz a megfelelő áron, ne habozz egy pillanatig sem, hogy a jegyárak még lejjebb menjenek. Az eSky.hu keresési eredményei mellett megjelenik az árelőrejelzés, az útmutató a repülőjegy megvásárlásához vagy a várakozáshoz. De ebben a helyzetben nem valószínű, hogy túl sokat kellene várni, ezért cselekedj gyorsan! A fennmaradó időt érdemes az utazási részletek tervezésére fordítani.

Borítókép: Pixabay