Barion Pixel Láttam, ahogy anyám megcsalja apámat – a legrosszabb nyaralások a Redditről – Coloré

Láttam, ahogy anyám megcsalja apámat – a legrosszabb nyaralások a Redditről

2023. 07. 09.

Jön a nyaralás! De mi van, ha nem sikerül úgy, ahogy szerettük volna? Elfelejtett vizsga, csótányok, hasmenés és napégés – a Reddit kommentelőinek legrosszabb nyaralásai közül válogattunk.

Ha az ember megteheti, hogy elutazzon valahová kikapcsolódni, úgy lebeg a szeme előtt az a várva várt nyaralás, mint a Szent Grál. Épp ezért nagy reményeket fűzünk az előttünk álló vakációhoz, ahol biztos minden szuper lesz, hét ágra fog sütni a nap, semmit sem lopnak el, nem rontjuk el a gyomrunkat vagy törjük el egyik-másik végtagunkat, és kipihenten, feltöltődve érkezünk majd haza onnan. De akinek volt már rémálomnyaralása, az kicsit óvatosabban áll a reményekhez és vágyakozásokhoz, hiszen tudja, hogy bárhol is legyen a világban, a problémák elől nem tud menekülni. Egy cikksorozatban tavaly a szerkesztőség tagjai is beszámoltak a legrosszabb vakációs élményeikről, most pedig a Redditen kutakodtam.

Egészségügyi gondok

Betegnek lenni sosem jó, de két esetben még inkább bosszantó – hétvégén és nyaralás ideje alatt. Ezek a hozzászólók azonban pontosan így jártak.

„Hazaindulás reggelén még jól voltam, de az úton már nem stimmelt valami, amikor a reptéren sorban álltunk, már fájt a fejem, a biztonsági ellenőrzésnél émelyegtem, a repülőre várva pedig már lázam is volt – torokgyulladás. Minden nagyon gyorsan történt. A gépen próbáltam aludni, de mindig arra ébredtem, hogy hánynom kell. Amikor leszálltunk, olyan gyenge voltam, hogy kerekesszékkel kellett levinni, de legalább kikerülhettük a sort, mert rögtön az üres mozgássérült-sorhoz irányítottak minket.”

„Kambodzsába mentem a családommal a bátyám esküvőjére. Az odaút csodás volt, de az ottani másfél hét alatt mind szörnyű hasmenést, napszúrást, leégést és milliónyi bogárcsípést szedtünk össze. A bátyám és a legjobb barátja alig tudtak elszabadulni a mosdóból a nagy napon, csak átöltözni és fényképezkedni jöttem ki. Rajtam a visszaúton jött ki a hasmenés, végig a repülőúton. Szívás volt. De legalább az esküvő gyönyörű volt.”

nyaralás leégés
Forrás: vchal / Getty Images

„Hason fekve napoztam és elaludtam, így a fenekem csúnyán leégett, pont, mielőtt indult volna a gépünk. A hazaút nem volt valami kényelmes”.

„Mindkét karom csúnyán leégett a vakáció második napján. A maradék napokat beltéren kellett töltenem, mivel annyira kellemetlen volt és úgy fájt.”

„Családi nyaraláson voltunk Hawaiin, a nagynénémnek csípőfájdalmai voltak, de nem gondolt bele semmi komolyat. Körülbelül utunk felénél, amint Maui-ba értünk, a csípője feladta. És az alatt, hogy feladta, azt értem, hogy a benne lévő hajszálrepedés lényegében összetört. Teljes csípőprotézis-műtétre volt szüksége Mauiban, ahonnan aztán haza kellett repülnie.”

Családi drámák

A családját nem választhatja meg az ember, és ahogy idősödik, néha úgy érzi, egyre nehezebben viseli el a velük töltött nyaralásokat, még akkor is, ha nagyon szereti a családtagjait. Az alábbi kommentelők vakációját épp a rokonok tették tönkre.

„Láttam, ahogy anyám megcsalja apámat.”

„A seggfej féltestvérem hawaii tartózkodásunk első napján összetojta a nadrágját egy bevásárlóközpontban, majd később megtetszett neki egy lány, aki ugyanabban a hotelben szállt meg, mint mi. Nagy nehezen összeszedte a bátorságát és flörtölni kezdett vele, de a lány közölte vele, hogy látta az incidenst és nem szeretne vele megismerkedni. Nekem nagyszerű vakáció volt, de ő nem biztos, hogy dédelgeti az emléket.”

„Az esküvőm előtti héten anyukám elmondta, hogy elhagyja apámat. Az esküvőm volt az utolsó nap, amikor együtt láttam őket ugyanabban a szobában, mielőtt a ceremóniát követő napon elhagyta őt. Apám kiborult, és az egész nászutamat azzal töltötte, hogy telefonált, és zokogó hangpostaüzeneteket hagyott nekem. Életem egyik legrosszabb hete volt.”