A legjobb divatappok, amiken nemcsak vásárolni, hanem inspirálódni is tudsz

2021. 04. 28.

A divat évről-évre változik, és, aki szeretné követni, képben lenni a legújabb trendekkel, annak jó ha van a telefonján néhány ruhákkal kapcsolatos applikáció.

A divat appok és a nagy márkák appjai manapság már nemcsak arra jók, hogy megvásároljunk rajtuk szetteket, kiegészítőket, hanem arra is, hogy inspirálódjunk, virtuálisan felpróbálgassunk vagy épp stylistoljuk saját magunkat.

Online Divat App
Forrás: pexels.com

Aki néha tanácstalan, mit is vegyen fel, vagy mit mivel variáljon, esetleg, hogy mi a divatszín idén, az ezekkel a programokkal pillanatok alatt túllendülhet a döntésképtelenségen.

Az Amazon appján mindent megvehetünk, nem csak ruhákat. Viszont nagyon hasznos, hogy mindig küld értesítést a „nap ajánlatáról”, ami a legkedvezőbb vásárlás lehet. Hazánkban is népszerű az Amazonos rendelés, a minőséggel pedig nem szokott gond lenni, de azért érdemes elolvasni mindig a termékről a véleményeket!

A Zara alkalmazása kényelmes és egyedi. Felső keresősávja nagyban megkönnyíti a vásárlást, minden elérhető rajta, azok a termékek is, melyek a boltokban esetleg nem. Ráadásul az online próbálás és vásárlás sokkal biztonságosabb manapság. Ha mégis a boltba léptünk, az app képes beazonosítani a ruhákat, így megmondja, az áruházon belül merre találunk belőle megfelelő méretet.

A Net-a-Porter egy igazi nagybetűs FASHION inspiráció, ahol menő tervezők darabjait is beszerezhetjük, órákig elnézelődhetünk, és számos kiárusítást, akciót kiélvezhetünk.

Magyarországon hatalmas sikert ért el az About You, ami a legtrendibb márkákat vonultatja fel, illetve mindenféle árkategória elérhető, felnőttek és gyerekek számára is. Az applikációval könnyen válogathatunk, akár szín szerint is, felkínál szetteket, tárolja az előzményeket, tudunk kedvenceket választani, rengeteg az akció és, ha a kiszállított áru mégsem jó, vagy nem tetszik, a futár már másnap vissza is viszi.

A H&M hűségprogramjának köszönhetően az applikációval pontokat is gyűjthetünk, amit aztán levásárolhatunk. Az alkalmazás egyszerű és kényelmes, előre le tudjuk ellenőrizni, hogy a kinézett darab elérhető-e a legközelebbi boltban. Ha pedig a boltban nincs már méret, akkor az app megmondja, hogy online van-e, így nem kell szomorúan távoznod, hogy ismét buktál egy kinézett ruhát.

Forrás: goodhousekeeping.com