Barion Pixel 4+1 márka, amellyel egy jó ügyet támogathatsz – Coloré

4+1 márka, amellyel egy jó ügyet támogathatsz

2021. 04. 15.

Már nem titok, hogy mennyi minden szennyezi a bolygónkat. Többek között a divatipar és a műanyagból készült tárgyak.

Éppen ezért az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt helyeztek különböző alapítványok és divatmárkák a fenntarthatóságra és újrahasznosításra. Így ma már a ruhák mellett olyan ékszerekből is válogathatunk, amelyeknek a vásárolásával a környezetet és az állatvédelmet is támogathatjuk.

ekszer jo ugy
Forrás: pexels.com

Ezekből gyűjtöttük össze a mi kedvenceinket!

4ocean

Az emberek fogyasztási szokásai nagyban hozzájárulnak a tengerek és óceánok szennyezettségéhez, ezért a 4ocean azt a célt tűzte ki, hogy ez a következő években sokkal tudatosabb legyen, illetve az onnan kihalászott műanyagokat újrahasznosítsák. Olyan karkötőket készítenek, amelynek megvásárlásával az ő munkájukat támogatod. De, ha ez nem lenne elég a különböző karkötőikkel egyes veszélyeztetett fajokra hívják fel a figyelmet.

4Trees

A zseniális brand karkötőinek megvásárlásával 4 fát ültetnek a visszamaradottabb országokban, településeken. Többek között Indonéziában, Nepálban, Kenyában és Haitin. A kínálatukban található 6 karkötő bármelyikével zöldebb jövőt és munkahelyeket is segíthetünk teremteni.

MME kitűzők

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület jelvénykampányát is érdemes megemlíteni, hiszen 500 forintért cserébe vásárolhatunk madarakat, virágokat és emlősöket ábrázoló kiegészítőket, de, ami ennél is fantasztikusabb, hogy ezzel az egyesület munkája mellett állhatunk ki.

Retriver Rescue ékszerek

A kutyásoknak is van lehetőségük segíteni, ugyanis a Retriver Rescue Fajtamentő Alapítvány honlapján található ékszerek megvásárlásával a mentett négylábúak ellátását és az ott dolgozók lelkiismeretes munkáját támogathatjuk.

Treevotion

A márka missziója, hogy megállítsák az erdőirtást és egy milliárd fát ültessenek a világ minden pontján. Ezzel szeretnék felhívni az emberek figyelmét, mennyire fontosak ezek az apróságok. Egy karkötő megvásárlásával két fát ültetnek, hogy ezzel is ösztönözzenek minket a zöldebb jövő megteremtésére.