Barion Pixel Will Smith önéletrajzi könyvének legfájdalmasabb részéről vallott egy interjúban – Coloré

Will Smith önéletrajzi könyvének legfájdalmasabb részéről vallott egy interjúban

2021. 11. 24.

Nemrég került a könyvesboltok polcaira Will Smith önéletrajzi könyve, amely megdöbbentő dolgokról rántja le a leplet a színész életével kapcsolatban.

Az elmúlt napok igazán mozgalmasak voltak a Bad Boys sztárjának, hiszen saját könyve adott némi okot arra, hogy egy egész világ foglalkozzon vele. Will az utóbbi években minden idejét és energiáját memoárja megírásába ölte, aminek meg is lett a gyümölcse, ugyanis Matthew McConaughey Zöld lámpa című olvasmánya óta az övé ütött a legnagyobbat.

Photocall Du Film "bad Boys For Life" à Madrid
Forrás: Northfoto

A sztár természetesen magánéletébe is olyan mélységekig engedi be az olvasókat, amely sokak számára megdöbbentő lehetett. Említést tesz élete első szerelméről, Melanie-ról is, akivel nem volt hosszú életű a kapcsolata, mégis nagy nyomott hagyott a lelkében. A lány – aki egyébként zűrös családi életű volt – egy ideig az akkor 16 éves Willnél és a szüleinél lakott, ennek ellenére mégis megcsalta a színészt, amely jó időre rányomta a bélyegét a nőkkel való kapcsolatára. Smith futókalandokba menekült és őszintén bevallotta, hogy szexfüggő lett. Sőt, mi több, egyfajta „pszichoszomatikus reakció” is kijött rajta a szerelmi együttlétek során.

„Sokszor öklendeztem, néha még hánynom is kellett közben.”

Rengeteget kellett dolgoznia magán és azon, hogy újra bízni tudjon és értéke legyen számára egy szerelmi aktusnak. Pár évre rá ismerte meg jelenlegi feleségét, Jada Pinkett-Smith színésznőt, akivel közel 30 éve élnek házasságban és két gyerekük született. Igaz, az ő házasságukban is voltak hullámvölgyek, 2015-ben pedig külön is költöztek, de az egymás iránt érzett szeretetüknek és a kitartásuknak köszönhetően újra egymásra találtak.

Forrás: buzzfeed.com