Barion Pixel Voldemort visszatér? Ralph Fiennes ismét a gonosztevő bőrébe bújna, méghozzá emiatt – Coloré

Voldemort visszatér? Ralph Fiennes ismét a gonosztevő bőrébe bújna, méghozzá emiatt

2022. 11. 17.

Nem kizárt, hogy a Harry Potter történetek folytatódnak, és a brit sztár, Ralph Fiennes szívesen újrázna a szerepében.

Miután a Warner Bros. Discovery vezetője, David Zaslav megemlítette annak lehetőségét, hogy J.K. Rowlinggal közösen több Harry Potter tartalom kidolgozásán dolgozzanak, Ralph Fiennes, Voldemort megformálója azonnal kifejezte érdeklődését a projekt iránt, pontosabban azt, hogy szívesen visszatérne a varázslóvilágba, hogy betöltse gonosz szerepét.

Azonnal belevágnék, semmi kétség. Ha a Warner vagy Rowling felvetné a lehetőséget, habozás nélkül igent mondanék.

– nyilatkozta a világsztár.

Ralph Fiennes először a negyedik Harry Potter-filmben, a 2005-ös Harry Potter és a Tűz Serlegében tűnt fel, mint Ő, akit nem neveznek nevén, majd három további filmre tért vissza: A Főnix rendje és a Halál ereklyéi 1. és 2. részében.

Az új Harry Potter projektek már feltehetőleg nem a régi szereplők történetét mutatná be, csak abban a világban játszódnának, de új karakterekkel. A gyerekek felnőttek, komoly színészekké váltak, esetleg vendég szerepekre térnének vissza az új szériákba.

Harry Potter
Forrás: Northfoto

A képet tovább árnyalja, hogy a három főszereplő már nem igazán szimpatizál J.K. Rowlinggal, aki kijelentései miatt a kritizálók kereszttüzébe került. Botrányt kavart pár kijelentése a nőkkel, a szexualitással és a transzneműekkel kapcsolatban, így vannak, akik már nem szeretnének vele együtt dolgozni.

Ralph Fiennes
Forrás: Northfoto

Ralph Fiennes mindenesetre védelmébe vette az írónőt, szerinte nem a transz közösség ellen, inkább a hetero, cisz közösség mellett foglalt állást, és a szexualitást a nők oldaláról taglalta, nőként. Az új HP projektek még csak ötletelés szintjén vannak, nem lehet tudni, megvalósulnak-e, mikor és vajon szerepel-e majd bennük az Angol beteg, A vörös sárkány, az Álmomban már láttalak és megannyi film sztárja. Az viszont jó hír a rajongóinak, hogy egy zseniális új horrorban, A menü című alkotásban kapott főszerepet, ami napokon belül debütál a mozikban.

Forrás: hollywoodreporter.com
Borítókép forrása: Northfoto