Barion Pixel Dobpergés! A 91 éves Vitray Tamás újra megnősült, Maksa Zoltán 62 évesen a mamahotel vendége, Oláh Gergő és párja tűzön-vízen át… – Lapszemle – Coloré

Dobpergés! A 91 éves Vitray Tamás újra megnősült, Maksa Zoltán 62 évesen a mamahotel vendége, Oláh Gergő és párja tűzön-vízen át… – Lapszemle

2024. 02. 22.

Ma a szerelem vagy annak hiánya jegyében lapszemléztünk. A legmenőbb hír ma biztosan az, hogy Vitray Tamás feleségül vette új párját. Maksa Zoltán a szüleihez költözött, Oláh Gergő és felesége pedig 16 éve tartanak ki egymás mellett.

Őrület, hogy milyen energia van még mindig a 91 éves tévés legendában. Újra megnősült Vitray Tamás. Ez a nem semmi!

Vitray Tamás 4. házassága

2019-ben váratlanul ért mindenkit az a hír, hogy a hazai tévés ikon, Vitray Tamás és felesége válnak. Aztán 2022-ben jött a hír, miszerint a műsorvezető, újságíró újra szerelmes és a 90. szülinapját már új kedvese szervezte meg. A Feminában pedig az olvasható, hogy a tévés legenda titokban már el is vette a párját, úgyhogy megtörtént a negyedik frigy is.

A magánéletét óvó Vitray új feleségéről annyi ismert, hogy szakmabeli.

Maksa Zoltán
Kép forrása: TV2

Nem olyan tragikus ám a helyzet a komikus, Maksa Zoltán élete. A Blikknek ugyan arról számolt be, hogy visszaköltözött a szüleihez.

Maksa Zoltán újra a mamahotelt élvezi

Két lezárt házasságot tud maga mögött és mindkét szerelemből egy-egy lánya született. A kisebbik lánya érettségire készülő 18 éves fiatal, aki a filmes szakma szerelmese és úgy tűnik, hogy nagy az esély a külföldi továbbtanulásra, amelyhez a Szerencsekerék című műsorban nyert több mint 7 milliós összes is segíthet.

Lányával való kapcsolatáról így vallott a humorista:

Hatalmas szerelem van köztünk, nem rendítheti meg senki és semmi.

A magánéletét jóformán lányával való kapcsolata teszi ki. 62 évesen elfogadta jelenlegi sorsát és nem kapálózik egy kapcsolat után, de ha belép valaki az életébe, szívesen fogadja.

Oláh Gergő
Kép forrása: TV2

Oláh Gergő és felesége folyamatosan dolgoznak a kapcsolatukon

Öt közös gyermek és 16 év házasság után persze, hogy vannak nehézségek a kapcsolatukban. Olykor talán még a válás ötlete is felmerült bennük, de aztán mindig túljutottak a mélyponton és megoldották. Együtt.

Éppen emiatt olyan nehéz elfogadnia az énekesnek, hogy körülöttük annyian jelentették be és mondták ki a válást.

Nagyjából egy éve fogalmazódott meg bennem, mennyire bánt, mi több, bosszant, hogy hány és hány házasság megy tönkre körülöttem. Tavaly ilyenkor ráadásul több ismert házaspár jelentette be, hogy válnak, és anélkül, hogy megnevezném őket, bevallom, engem feldühített, hogy feladják. De értem, megértem, a mai világ azt hirdeti, hogy ha valami nem jó, nem kényelmes, ha már nincs akkora izgalom, alábbhagytak az érzelmek, akkor add fel, szállj ki, legyél önző, keress mást, jobbat… Szerintem viszont egy házasságért igenis meg kell küzdeni!

Ők is bármikor feladhatták volna, elengedhették volna egymás kezét. Nem tették és erre rendkívül büszkék – olvasható a Story magazinban.

Nyitókép forrása: Wikipedia