Barion Pixel Vitray Tamás a házasságáról beszélt, Dér Heni megfelelési kényszeréről vallott, így van balesete után Bodrogi Gyula – Lapszemle – Coloré

Vitray Tamás a házasságáról beszélt, Dér Heni megfelelési kényszeréről vallott, így van balesete után Bodrogi Gyula – Lapszemle

2024. 04. 03.

Vitray Tamás elmondta, milyen a házasélet kilencven felett, Dér Heni apjáról beszélt, Bodrogi Gyula pedig elmondta, hogy van most.

Vitray Tamás a magyar televíziózás legendás alakja, aki kilencvenegy éves korában negyedszerre is oltár elé állt. Felesége, Vitray-Ivens Éva harminchat évvel fiatalabb nála, ám őket ez nem zavarja, annál is inkább, mert az újdonsült feleség számára a tévés legenda a tökéletes férfi.

Feleség a szomszédban – Vitray Tamás házassága

Vitray Tamás a Bestnek nyilatkozott házasságáról, amit a Blikk szemlézett. Mint mondta, érzése szerint az emberek nehezen viselték őt el, de mindig magát adta, és házasságában sincs ez másként:

Én vállalom magamat, és megígérem, hogy jó leszek. Ezt mondom a választottamnak is. Aztán menet közben kiderülhet, hogy ő másként képzeli el, az ő nézetei a jóról másként szólnak… és akkor mit lehet tenni? Az ember azt mondja, veszem a kalapom, aztán majd meglátjuk, van-e folytatás.

Mint mondta, minden egyes alkalommal meggyőződésből házasodott meg, és annak ellenére, hogy előző házasságai sikertelenek voltak, nem volt kétsége afelől, hogy most jó döntést hoz-e. Abban azonban biztos, hogy ez lesz az utolsó házassága.

Feleségével jelenleg szomszédok, ám ha Éva lakásának felújításával végeznek, összeköltöznek, amit nagyon várnak, hiszen úgy látják, hogy ha mindketten alkalmazkodnak, hamar kialakul a közös életük, amit mindketten akartak.

Dér Heni bizonyításvágya

Az énekesnő elmesélte, hogy egész életében bizonyítási vággyal küzdött, ám nem elsősorban maga, hanem inkább édesapja felé – idézte a Bors.

Apukám nagyon fiút szeretett volna, ezt sokszor hangoztatta is. Vajdaságban egy olyan zárt erkölcsű, patriarchális rendszerben gondolkozott a közeg, hogy a fiú viszi tovább a családnevet, a gazdaságot, ennek kiemelt értéke van. Ebből kifolyólag apukám is akkor lett volna elégedett saját magával, ha két fia születik.

Mint mondta, mivel gyerekkorában mindig az édesapjának akart bizonyítani, jól tanult, és két diplomát szerzett, egyet kommunikáció-médiatudomány, egyet pedig politológus szakon.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban lehet meghallgatni:

Bodrogi Gyula vállán teher

A Nemzet Színésze márciusban esett el, és olyan rosszul esett, hogy a válla, illetve a karja szenvedte kárát. A kezdeti fájdalmakon már túl van a színművész, de mint a Borsnak elmondta, egy egészségügyi kötést még kap a karjára, és orvosai gyógytornára kötelezték. Mint mondta, azt kérte Istentől, hogy haláláig játszhasson:

Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja. Addig pedig élni szeretnék: egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga.

Nyitókép forrása: Youtube / Palikék világa by Manna