Barion Pixel Visszafogott és szerelmes Cher jelent meg a Párizsi divathéten – Coloré

Visszafogott és szerelmes Cher jelent meg a Párizsi divathéten

2023. 09. 28.

A divat nemcsak a modelleket és a divat szakembereit mozgatja meg, hanem a hírességeket is. Párizs, a divat fővárosa idén is vonzotta a sztárokat. Megjelent Cher is.

Nem egyedül tűnt fel a párizsi divathéten Cher. Elkísérte párját, a nála 40 évvel fiatalabb Alexander Edwardsot.

A most 77 éves énekesnő tehát egy párt alakít a 37 éves A. E.-ként is ismert rapper, akivel tavaly vállalták fel kapcsolatukat. Ugyanezen a párizsi eseményen ismerték meg egymást egy évvel korábban, most pedig kéz a kézben vettek részt ugyanott.

Májusban ugyan még arról volt szó, hogy a páros véget vetett a kapcsolatának, azonban a divathéten erre rácáfoltak.

Cher és párja
Remek összhang tükröződött a pár között, hiába a 40 év korkülönbség / Kép forrása: Stephane Cardinale – Corbis / Contributor / Getty Images

Cher és a visszafogott elegancia

Az énekesnő hosszú fekete nadrág és feketével hímzett fehér blézer és csizma kompozíciójában jelent meg. Az elegancia és a stílus köszönt vissza róla és laza hullámokba rendezett frizurája, valamint a „kevesebb az több” ékszerválasztása rendkívül visszafogott megjelenést kölcsönzött neki. Szerelme hasonlóan fekete-fehérben állt mellette. Fekete öltönyt és fehér inget, valamint fekete bőcipőt viselt.

Nemcsak viseletükben volt összhang közöttük, de az arcukon sugárzó mosoly is azt sejtette, hogy harmonikus kapcsolatban vannak.

Nyitókép forrása: Stephane Cardinale – Corbis / Contributor / Getty Images