Barion Pixel 5 ok, amiért Vilmos herceg az idő előrehaladtával is férfiideál marad – Coloré

5 ok, amiért Vilmos herceg az idő előrehaladtával is férfiideál marad

2023. 10. 14.

A 41 éves Vilmos herceg valaha félszeg mosollyal bűvölt el minket, manapság pedig karizmatikus felnőttként.

Vilmos hercegnek sokáig emlékezni fogunk a korai bájos külsejére, Diana lelkére a szégyenlős tekintetében, ám az egykor félszeg trónörökös ma már egy határozott, vidám, férfias, háromgyermekes édesapa. Rajongói ma sincsenek kevesebben, mint tinédzser korábban, még akkor sem, ha haja ritkulni kezdett erősen.

Vilmos herceg
Forrás: Northfoto

Vilmos továbbra is etalonnak számít, és nemcsak külseje, hanem személyisége is rabul ejti a szíveket. A legutóbbi cardiffi Grange pavilonban tett látogatása után számos rajongó kifejtette, miért is vannak oda folyamatosan Katalin hercegné férjéért. Íme az okok!

Egyszerre csendes, magabiztos és tekintélyt parancsoló az aurája. Megnyugtató a közelében lenni és árad belőle a békesség. Valószínűleg emiatt kiváló férj és apa is, akire mindig mindenben lehet számítani. A haja talán megritkult, de továbbra is kimondottan “szexi”. Csinos, magas férfi, aki ad magára és mindig mosolyog. Tudvalevő, hogy Vilmos herceg figyel az étkezésére (erről már írtunk) és rendszeresen mozog, sőt, megszállottja a különféle izgalmas sportoknak.

Igazi herceg. Mindig tudja, hogyan kell viselkednie, mégsem rideg vagy mesterkélt. A kommentelők szerint olyan tökéletes egyéniség, hogy pályáznia kellene az új 007-es ügynök szerepére. Vajon Meghan Markle mit szólna hozzá, ha lenne még egy színész a családban…

Vilmos herceg, 40, születésnap
Forrás: Northfoto

Nemcsak mosolygós, de valóban humoros is. Bár a családban a legtöbb nevetést már a gézengúz kis Lajos herceg váltja ki a közönségből, édesapja remek humorérzékkel van megáldva és rendkívül közvetlen is.

Elmondhatjuk, hogy mind küllemében, mind belső értékrendjében igazi minta férfi Vilmos, és ebben természetesen nagy szerepe van a neveltetésének, de a vagyonának például semmi köze hozzá, mert mindez belülről fakad.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto