Barion Pixel Hihetetlen! Vilmos herceg és Katalin hercegné velük ment duplarandizni – Coloré

Hihetetlen! Vilmos herceg és Katalin hercegné velük ment duplarandizni

2023. 12. 02.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Viktória svéd koronahercegnő és férje, Daniel herceg társaságában vettek részt egy csodálatos estén.

Katalin és Vilmos herceg csütörtök este a vörös szőnyegen vonultak be a londoni Royal Albert Hallban megrendezett Royal Variety Performance rendezvény megnyitójára, amely a korai ünnepi hagyományok jegyében szerveződik. Az idei show extra királyi személyeket is felmutatott, hiszen Viktória svéd koronahercegnő és Dániel svéd herceg is Vilmosékkal tartottak.

A Royal Variety Performance sztárfellépője idén a díva, Cher lesz, de a műsorban fellép a svéd popsztár, Zara Larsson is, aki hazánkban és az USA-ban is kedvelt és ismert. A műsorban helyet kap a Disney Színház exkluzív 100. évfordulós produkciója, valamint Paloma Faith brit énekes és Lang Lang kínai zongoraművész is.

Vilmos herceg és Katalin
Forrás: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Míg Viktória hercegnő és Dániel herceg újonc az eseményen, addig Vilmos herceg és Katalin hercegnő visszatérő királyi díszvendégek. Legutóbb 2021 novemberében vettek részt rajta, amikor is Alan Carr komikus azt mondta Vilmos hercegnek egy esetlen bókként, hogy „nem üti meg a felesége szintjét”.

A különleges színházi eseményen a királyi családok részvételének hagyománya Vilmos ük-ük nagyapjával, V. György királlyal kezdődött még 1921-ben.

The Prince And Princess Of Wales Attend The Royal Variety Performance 2023
Forrás: Karwai Tang/Getty Images

A két hercegi pár korábban a Windsori kastélyban találkoztak és beszélgettek. A svéd pár korábban részt vett Vilmos és Katalin 2011-es esküvőjén is, 2018-ban pedig ők látogattak vissza Svédországba. A svéd királyi család néhány napos látogatása során igyekeznek tovább erősíteni a kapcsolatukat a britekkel. Mivel Vilmos herceg és Viktória a saját trónjuk örökösei, egyedülálló helyzetben vannak a két királyi család és országaik közötti szoros kapcsolat folytatásához.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto