Barion Pixel Családi összetartás: Vilmos herceg és Carole Middleton együtt emelte a poharát – Coloré

Családi összetartás: Vilmos herceg és Carole Middleton együtt emelte a poharát

2024. 04. 12.

Nincs ok az ünneplésre a brit királyi családban, hiszen Károly király és Katalin hercegné is súlyos egészségügyi problémával küzd. Vilmos herceg és anyósa, Carole Middleton egy pubban tűnt fel.

Kate Middleton édesanyja, Carole Middleton és Vilmos herceg jó kapcsolatot ápolhat, ugyanis a napokban egy pubban látták az anyóst a vejével. Az egész megjelenésük visszafogott és csendes volt.

Carole Middleton
Kép forrása: Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images

Carole Middleton ott segít, ahol tud

Valószínűleg sosem tudhatjuk meg, mire koccintottak, de szinte biztos, hogy téma volt köztük Vilmos feleségének egészségi állapota.

Igyekeznek minél nyugodtabb környezetet biztosítani a kezelés alatt álló Katalin hercegnének.

Mindezt Vilmos herceg is biztosítja párja számára, de sokat segítenek Katalin szülei, akik a hercegi család windsori otthonától csak néhány percre laknak. Ez azt is jelenti, hogy a nagyszülők rendszeresen jelen vannak unokáik életében. Most pedig kimondottan nagy előnye van a közelségüknek. Egy bennfentes szerint:

A szülei tartós szerepet játszanak unokáik nevelésében. És megnyugtató jelenlétük lesz akkor is, amikor visszamegy Windsorba, hogy felépüljön.

Március elején azt is látták, amint a hercegné édesanyja, Carole Middleton mellett ül az anyósülésen, tehát nemcsak a gyerekek körüli teendőkben segítik Katalin szülei. Pippa, a hercegné húga és annak férje is a közelben él családjával, úgyhogy a segítség és támogatás több felől érkezik.

A People magazinnak a család egy barátja azt is elárulta, hogy Katalin…

Nagyon megbízható, erős ember. Nem érzi magát elszigetelve ebben William miatt, aki közvetlenül mellette van.

Nyitókép forrása: WPA Pool / Pool / Getty Images