Barion Pixel A Middletonok nem felejtik el a rákbeteg Katalin hercegnét: Megható, amit Pippa és a család többi tagja tesz érte! – Coloré

A Middletonok nem felejtik el a rákbeteg Katalin hercegnét: Megható, amit Pippa és a család többi tagja tesz érte!

2024. 04. 10.

Katalin hercegné családja, a Middletonok nem felejtették el Katalint még azok után sem, hogy hozzáment a világ egyik leghíresebb férfijához, az Egyesült Királyság trónörököséhez: Vilmos herceghez.

The Middleton Family Attend Church On Christmas Day
A Middleton család, fotó: Gettyimages

Katalin mellett az évek alatt végig ott volt a családja, de a rákdiagnózisa óta minden eddiginél jobban támogatják őt.

Celebrities Attend Wimbledon 2019
fotó: Gettyimages

Bár a hercegnének rengeteg barátja van, a legfontosabbak számára szülei, öccse, James és húga, Pippa, aki a koszorúslánya is volt az esküvőjén.

The Wedding Of Prince William With Catherine Middleton At Westminster Abbey
fotó: Gettyimages

Ezért nem is csoda, hogy testvérei is a hercegné mellett állnak a bajban. James Instagram-posztban biztosította Katalint afelől, hogy minden körülmények között mellette áll.

Pippa Middleton is nagyon közel áll nővéréhez, de nem csak lelkileg, hanem fizikailag is, hiszen egymás közelében is élnek és legjobb barátnők is egyben.

Wedding Of Pippa Middleton And James Matthews
fotó: Gettyimages

A királyi családhoz közelálló bennfentesek szerint Pippa az, aki ebben a nehéz időszakban a legjobban megvigasztalja a hercegnét. Pippa és Katalin kapcsolata állítólag a rákdiagnózis óta még inkább megerősödött.