Barion Pixel Vilmos és Katalin Valentin napja idén más lesz, mint az eddigiek – Ez az oka – Coloré

Vilmos és Katalin Valentin napja idén más lesz, mint az eddigiek – Ez az oka

2024. 02. 14.

Vilmos és Katalin számos Valentin napot töltöttek külön, ám idén ez nem így lesz!

Február 14-e Vilmos és Katalin számára sem olyan nap, mint a többi. Bár legtöbbször munkával telik számukra ez a nap, idén több időt tölthetnek együtt a szerelmesek napján, mint eddig bármikor. Ennek leginkább Katalin titokzatos hasi műtétje az oka, ami miatt várhatóan áprilisig mellőzi a nyilvános megjelenéseket. Ekképp azonban megélhetik a romantikát, ugyanis ha Vilmost nem szólítja el egy utazás, együtt lehetnek Valentin napkor.

Garantáltan nem kettesben töltik azonban, hiszen Angliában iskolaszünet van épp, így a három gyermekük társasága emeli számukra a nap fényét. Kérdés azonban, hogy Katalin műtétje mennyire befolyásolja az állapotát, és hogy szorul-e ápolásra. Ahogyan Károly király esetében, Katalin állapotáról sem osztanak meg konkrétumokat a nyilvánossággal.

Vilmos és Katalin szerelme

A pár 2001-ben találkozott először az egyetemen, 2002-ben pedig már társbérletbe költöztek, amit a barátaikkal osztottak meg. Ekkor azonban még nem voltak egy pár, mert bár szimpatizáltak egymással, a szerelem pár hónappal később szökkent szárba. Egy évvel később saját bérleménybe költöztek, 2004-ben pedig nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat.

Vilmos és Katalin az egyetemen szerettek egymásba, és azóta három gyermek szülei / Kép forrása: Getty Images
Vilmos és Katalin az egyetemen szerettek egymásba, és azóta három gyermek szülei / Kép forrása: Getty Images

2007-ben két hónapra szakítottak, ám nem bírták egymás nélkül, és 2010-ben az eljegyzésre is sor került, amit 2011-ben egy pompás királyi esküvő követett.

Azóta három gyermekük született, és láthatóan szerelmük éppúgy tart, mint a kezdet kezdetén.

Forrás: Hello!, People.

Nyitókép forrása: Getty Images