Barion Pixel A Barátok közt Vili bácsijának kevés a nyugdíja, Berki Mazsi szakmát tanul, amiben követői segítenek – Lapszemle – Coloré

A Barátok közt Vili bácsijának kevés a nyugdíja, Berki Mazsi szakmát tanul, amiben követői segítenek – Lapszemle

2023. 12. 06.

Senki nem pihen: a Barátok közt Vili bácsija megállíthatatlanul dolgozik, Berki Mazsi pedig tanul!

A Barátok köztnek ugyan két éve vége van, még ma is Vili bácsiként emlegeti az ország Várkonyi Andrást, aki 49 évesen került a sorozatba, s ekkor lett bácsi. Most a Bors visszavitte őt életének egy ikonikus helyszínére, a Mátyás király térre, ahol felelevenedtek az emlékek, ám nemcsak a múlt került szóba, hanem a jelen is.

Hallgat a Vili bácsira

Mint a színész elmondta, a felesége noszogatja, hogy ne dolgozzon annyit, de ő nem tud ennek eleget tenni, és nem szeretne. Bár nincs már meg benne az a forradalmi hév, mint fiatalabb korában, sokat jár szinkronizálni, és újabban dramaturgként is kipróbálja magát. Ennek nemcsak az az oka, hogy szereti a munkáját, hanem az is, hogy nyugdíjából nem jönne ki:

Megélhetési gondjaim nincsenek, mert most is egy reklámban dolgozom, rengeteg szinkronizálást vállalok, és vannak készülő darabjaim is. A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek. A feleségem szokott piszkálni, hogy nem kellene ennyit dolgoznom, és miért nem hagyom az egészet, de szeretek ezzel foglalkozni, így nem fordul meg a fejemben ilyesmi. Sőt, most dramaturgként veszek részt produkciókban!

A színész elmondta, hogy sokan a mai napig Vili bácsinak szólítják az utcán, s ő ilyenkor illedelmesen visszaköszön.

Berki Mazsi iskolapadban

Berki Krisztián özvegye, Mazsi a napokban luxuslakásokról posztolt az Instagramján, és követői értetlenül nézték, hogy mi történik. A találgatások szerint Mazsi költözni szeretne, ám nem ez a helyzet: ingatlanosnak tanul, és arra kéri a követőit, hogy jelezzenek vissza, hiszen nagyon sokat tudnak segíteni a véleményükkel – szúrta ki a Bors.

Míg Vili bácsi Várkony Andrésként folytatja, Mazsi új szakmát tanul / Kép forrása: Tv2 Sajtószoba
Míg Vili bácsi Várkony Andrésként folytatja, Mazsi új szakmát tanul / Kép forrása: Tv2 Sajtószoba

Éles szemű követőim: ezúttal kifejezetten kérlek titeket, hogy segítsetek visszajelzéseitekkel! Nézzétek meg a videónkat és legyetek ti a tanáraim, edzőim, jószándékú kritikusaim! Mi az, amit jól sikerült, mi az, ami nem? Miben kell még fejlődnöm, és mi az, amire építhetek? Állom a sarat, és tanulni fogok belőlük, becsszó!”

Aki ingatlant akar hát vásárolni, forduljon Mazsihoz, hiszen ezzel is segítheti azt, hogy beletanuljon az adás-vétel rejtelmeibe.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub