Barion Pixel Vanessa Hudgens bő ruhája hírbe hozta – Coloré

Vanessa Hudgens bő ruhája hírbe hozta

2023. 10. 26.

A népszerűség azt jelenti, hogy akkor sem biztos, hogy el tud rejtőzni egy sztár a kíváncsiskodók elől, amikor minden vágya az lenne, valamint a kelleténél is több figyelem övezi. Vanessa Hudgens most ezt éli át.

A sztárok egy idő után megtanulnak azzal élni, hogy bárhová mennek, rájuk sokkal nagyobb figyelem irányul, mint bárki másra. Csakhogy nem mindig az igazságot és a valóságot látják. A High School Musical színész- és énekesnője, Vanessa Hudgens jegyben jár Cole Tucker baseballsztárral és közelgő esküvőjük előtt a barátnőivel igyekezett felkészülni a feleség szerepére. Aspenbe utazott a koszorúslányokkal, hogy egy jól megérdemelt lánybúcsú keretén belül búcsúzhasson hajadon életétől.

Vanessa Hudgens
A pár ez év tavaszán jelentette be eljegyzését / Kép forrása: Araya Doheny / Stringer / Getty Images

Vanessa Hudgens bő ruhája találgatásokat generált

Az ünneplő lánycsapat esetében azonban egyáltalán nem az esemény miértjére koncentráltak, hanem a menyasszony bő ruházatára figyeltek fel. Mintha takargatni szeretne valamit.

Mondjuk a kerekedő pocakját?

Nem, nem némi hízásra gondoltak azok, akik lefotózták Vanessa Hudgenst, hanem arra, hogy babát vár. Az internet segítségével pedig szárnyra kelt a hír: terhes.

Az Instagramon található, a lánybúcsúból kiragadott legjobb pillanatok egészen másfelé terelték a mondanivalót, végül még magyarázkodásra kényszerült a színésznő.

Egy elkezdte, a többi rajongó pedig követve a csordaszellemet, gratulált a menyasszonynak, hogy hamarosan édesanya lesz Hudgens.

Nem vagyok terhes, így mindenki abbahagyhatja.

A színésznő saját Instagram-posztjában vetett véget a találgatásoknak.

Nyitókép forrása: Jamie McCarthy / Staff / Getty Images