Barion Pixel Uma Thurman legkisebb lánya, a 10 éves Luna is meghódítja a vörös szőnyeget – Coloré

Uma Thurman legkisebb lánya, a 10 éves Luna is meghódítja a vörös szőnyeget

2022. 12. 13.

A Kill Bill sztárjának, Uma Thurmannak középső gyereke, Maya Hawk szintén színésznő lett, de húgával eddig nem találkozhattunk a reflektorfényben.

Az 52 éves Uma Thurmannek három csodálatos gyermeke van, kettő közülük már felnőtt és az egyik anyja nyomdokaiba is lépett. Lánya, Maya 24 esztendős és a Stranger Thingsnek köszönhetően hamar az élvonalba került a fiatal hollywoodi tehetségek között. Neki és Uma fiának, Levon Roannak is Ethan Hawk színész az édesapja. Levon a középső gyerek, 21 éves.

Az Oscar-jelölt Gattaca sztár harmadik gyermeke a kis Luna, aki most 10 éves, édesapja Arpad Busson milliárdos, akitől a színésznő külön él. A legkisebb gyermek eddig távol maradt a rivaldafénytől, de most elkísérhette anyukáját egy vörös szőnyeges eseményre, méghozzá az ikonikus Van, aki forrón szereti című film musical adaptációjára a Broadway-en. Az eredeti, 1959-es filmben Marilyn Monroe, Jack Lemmon és Tony Curtis nyújtottak feledhetetlen alakítást a főszerepekben.

Uma Thurman
Forrás: Northfoto

A vidám, de krimi elemekkel tűzdelt előadást Uma Thurman barátja, Matthew Lopez vitte színpadra, karöltve Amber Ruffinnal. A Ponyvaregény sztárja szerette volna kifejezni támogatását és elismerését Lopeznek, így természetesen ott volt a premieren. Az eseményen készült képeket pedig IDE kattintva lehet megnézni.

Uma Thurman
Forrás: Northfoto

Az ünnepi rendezvényre a színésznőt Luna kísérte el. Uma Thurman elegáns grafit szürke kabátot viselt, alatta pedig egy fekete szettet, garbóval. Tízéves lánya, aki már most csodaszép, egy különleges zöld palástot viselt kabátként. Az biztos, hogy a stílusérzék öröklődik a családban. Mivel Uma nagyobbik lánya is színész lett, és fia, Levon Roan is próbálkozott már a szerepléssel, nem kizárt, hogy Luna Thurman-Busson is a szórakoztatóiparban tevékenykedik majd, pláne, ha már most ilyen megnyitókon vehet részt.

Umát hamarosan lányával közös filmben láthatjuk, ugyanis mindketten szerepelnek, Samuel L. Jacksonnal kiegészülve a The Kill Room című sötét humorú thrillerben.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto