Barion Pixel Új info derült ki az új Gyűrűk Ura filmről, mely Gollam karakterére épül – Coloré

Új info derült ki az új Gyűrűk Ura filmről, mely Gollam karakterére épül

2024. 05. 11.

A The Hunt for Gollum 2026-ban kerül bemutatásra, Andy Serkis pedig ismét a hangja és megformálója lesz a Gollam karakterének.

A Gyűrűk Ura franchise hatalmas sikert aratott anno a kasszáknál, az eredeti trilógia minden filmje több mint 300 millió dollárt hozott az USA-ban. 20 éve volt látható az utolsó rész a mozikban. 10 évvel később a Hobbit filmek is szép sikert értek el, de azért az eredeti trilógia sikerét nem tudták hozni. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy a moziipar és a regény adaptációk egyik legkiemelkedőbb alkotása a Lord Of The Rings, ami Tolkien könyvei alapján született meg.

Sok évet kellett várni arra, hogy Középfölde ismét megelevenedjen, de 2022-ben debütált A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat a Prime-on, most pedig újabb filmek vannak készülőben.

Gollam
Forrás: HBO Max

A hírt a Warner Bros. vezérigazgatója, David Zaslav jelentette be, aki azt is elárulta, hogy a 2026-os filmet további részek követnék.

Peter Jackson fogja ismét készíteni az új Gollamos filmet, és segíti az írópartnereket, Fran Walsh-t és Philippa Boyens-t is a történet kibontásában.

A Gollam film cselekményről egyelőre nem tudni semmit, de azért a cím árulkodó. A filmes technika is rengeteget fejlődött az elmúlt évtizedekben, így biztosan különleges látványvilággal tárul majd elénk a megújult Középfölde és annak lényei.

Forrás: Polygon
Borítókép forrása: HBO Max