Tündéri kép bizonyítja, milyen jól bánik Sarolta hercegnő az állatokkal

Vilmos herceg és Katalin hercegné különleges fotót posztolt egyetlen kislányukról és egy nem mindennapi élőlényről.

A gyermekkori nyarak kifejezett öröme a szabadban való játék, a természet felfedezése. Ez a tevékenység pedig a királyi gyermekekre is igaz. Vilmos herceg és Katalin hercegné megosztottak egy új fényképet lányukról, Sarolta hercegnőről, aki egy pillangót tart a tenyerében, egész pontosan egy admirális lepkét.

Sandringham Church Christmas Day Service
Kép forrása: Northfoto

A cambridge-i herceg és hercegné egyetlen lánya, Sarolta, már hatéves, aki óvatosan tartja kezei között a pillangót, méghozzá olyan gyengédséggel, amire nagyon kevés példát látni. A kislány nyitott kézzel, óriási szeretettel óvja a rovart, hogy még véletlenül se sértse meg a szárnyán lévő különleges port, ami lehetővé teszi a lepkék röptét.

Az Instagram posztban további két, már-már művészi fotó is látható egyéb lepkékről, és a hercegi pár azt is leírja, miért fontos most ez a három kép. Ezekkel hívják fel, ugyanis a figyelmet az éppen zajló Big Butterfly Count kezdeményezésre, ami az Egyesült Királyság lepkéinek számát és fajgazdagságát igyekszik felmérni.

„A lepkék, pillangók és nappali molyok nemcsak szépek, de fontos részei az ökoszisztémánknak. Elvégzik a virágok beporzását, és a tápláléklánc fontos tagjai. Mindenkit arra buzdítunk, hogy vegyen részt a kezdeményezésben, reméljük idén még több pillangót sikerül összeszámolni, mint tavaly!” – áll a posztban.

A hercegi pár egyetlen lányáról egyébként már többször lehetett olyan képet látni, amelyeket állatokkal van. Sőt, mi több szüleinek többször hangoztatta már, hogy felnőttként állatorvos szeretne lenni.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!