Barion Pixel Ezt a tanácsot adta a Marvellel kapcsolatban menyasszonyának Tom Hiddleston – Coloré

Ezt a tanácsot adta a Marvellel kapcsolatban menyasszonyának Tom Hiddleston

2023. 07. 22.

Tom Hiddleston az egyik kedvenc gonoszunk a Marvel Filmuniverzumból, nemsokára azonban menyasszonya, Zawe Ashton is negatív karaktert fog alakítani az egyik képregényfilmben.

A Marvelek című film novemberben érkezik majd a mozikba, és nemcsak hogy visszatér benne Brie Larson (Marvel kapitány), Iman Vellani (Kamala Khan vagyis Ms. Marvel) és Teyonah Parris (Monica Rambeau), hanem egy új gonoszt is köszönthetünk általa a Marvel Filmuniverzumban. Zawe Ashton színésznő, akit a legtöbben Tom Hiddleston menyasszonyaként ismernek ugyanis megkapta Dar-Benn szerepét, aki az előzetesből ítélve a film egyik fő negatív figurája lesz.

És ki is lehetne alkalmasabb arra, hogy tanácsot kérjenek tőle gonosz-ügyben, mint vőlegénye, aki 2012 óta alakítja Lokit. Eddig hat filmben és egy saját sorozatban jelenítette meg a csínytevő norvég istent, utóbbinak októberben érkezik a második évada. És míg Loki lehet, hogy nem éppen a tanácsot adó típus, Tom Hiddleston már egy másik történet. Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában a 38 éves színésznő elárulta, milyen volt Marvel-veterán párjával beszélgetni, mielőtt gonoszként szerepelt volna a Marvelekben. Elmondta, hogy castingja „hihetetlen beszélgetésekhez vezetett” Hiddlestonnal annak „tapasztalatairól, hogy több mint egy évtizede része ennek a franchise-nak”.

Beszélgetéseik egyik fő gondolata az volt, hogy „amit a Marvelbe teszel, azt visszakapod” – osztotta meg a színésznő, hozzátéve, hogy vőlegénye mindig bátorító volt.

Ha nyitott szívvel és nagy munkabírással vágsz bele ebbe, és csak egy csodálatos élményt akarsz nyújtani a rajongóknak, akkor neked magadnak is csodálatos élményben lesz részed a forgatásokon.

A „gyakorlatias tanácsokról”, amelyeket Hiddleston adott neki a Marvels forgatása előtt, Ashton nevetve azt mondta az EW-nek: „Győződj meg arról, hogy elegendő cipzárral rendelkezel ahhoz, hogy a jelmezben el tudsz menni a mosdóba. Ez egy nagyon jó tanács, most már belátom”.

Tom Hiddleston és Ashton először a Betrayal című 2019-es színdarabban találkoztak. Miután együtt szerepeltek a vörös szőnyegen a 2022-es BAFTA-díjátadón, a People megerősítette, hogy eljegyezték egymást. A színésznő a Mr. Malcolm lajstroma című film vetítésén 2022 júniusában elárulta, hogy ő és Hiddleston első gyermeküket várják. A kicsi azóta világra jött októberben, de híres szülei sosem arról voltak ismertek, hogy sok mindent megosztanának magánéletükből a közösségi médiában, sőt, úgyhogy egyelőre semmit sem tudni a babáról – és ez egy darabig még biztosan így lesz.

tom hiddleston zawe ashton
Forrás: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

A párt egyébként legutóbb Wimbledonban kapták lencsevégre egy teniszlelátón, méghozzá Ariana Grande, Andrew Garfield és Jonathan Bailey társaságában.

Borítókép forrása: Tristan Fewings / Getty Images
Forrás: People