Barion Pixel A 30 éves Taylor Lautner révbe ért: megnősült az Alkonyat szívtiprója – Coloré

A 30 éves Taylor Lautner révbe ért: megnősült az Alkonyat szívtiprója

2022. 11. 14.

Taylor Lautnernek van egy furcsa szokása nők terén, méghozzá az, hogy a sajátjával azonos keresztnevűeket választ.

Taylor Lautner lett a befutó szépséges szerelménél. Az Alkonyatban híressé vált Lautner mostanában elég kevés filmben szerepel, karrierje kissé megkopott, de szerelmi élete viszont nagy valószínűséggel kárpótolja mindezért. A 30 éves színész és 24 éves barátnője november 11-én, pénteken este kötöttek házasságot az Epoch Estate Wines-ban, a kaliforniai Paso Robles mellett.

Az esküvő pontosan egy évvel azután történt, hogy bejelentették, hogy eljegyezték egymást. Az ifjú ara Tay Dome, aki nővérként dolgozik és persze influenszer is. A két Taylor 2018-ban találkoztak először, és még abban az évben randevúzni kezdtek. Négy évre rá, napnyugtakor tettek fogadalmat körülbelül 100 barátjuk és családtagjuk társaságában, és körülvéve. A menyasszony káprázatosan nézett ki fehér csipkével díszített ruhájában és hosszú esküvői fátylával – a képeket az alábbi linkre kattintva lehet megnézni.

Taylor Lautner és párja
Forrás: Northfoto

Taylor Lautner korábbi barátnői között ott van Taylor Swift is, akivel szintén azonos keresztnéven osztoznak, és a férfi ezen egyébként szokott is viccelődni. Úgy tűnik először nem a megfelelő Taylorral hozta össze a sors, de a mostani már minden bizonnyal a nagy Ő.

Alkonyat
Forrás: Northfoto

Lautnert az Alkonyat trilógia után nem emelte keblére Hollywood, valamiért komoly mellényúlásai voltak a szerepvállalások terén, és nem igazán sikerült maradandó alkotásokban játszania. Legutóbb a Netflixen láthattuk egy családi filmben (Hazai csapat), melyben egy iskolai focicsapat edzőjét játssza.

Az alkotás mondhatni aranyos, van mondanivalója és valós eseményeken alapul, ugyanakkor kevés ahhoz, hogy Taylor visszaemelkedjen az A-kategóriás színészek közé. Ezt leszámítva olyan filmekben láthattuk, mint az Elhurcolva, a Nevetséges hatos, a Nagyfiúk 2, a Valentin nap, a Tucatjával olcsóbb 2., vagy éppen a Cápasrác és Lávalány kalandjai.

Forrás: popsugar.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/taylor-lautner-megnosult/