Barion Pixel A 32 éves Kristen Stewart romantikus thrillerben tér vissza Oscar-jelölése után – Coloré

A 32 éves Kristen Stewart romantikus thrillerben tér vissza Oscar-jelölése után

2022. 04. 14.

Kristen Stewart az idei Oscar-gála egyik legnagyobb esélyese volt a legjobb színésznőnek járó díjra, amelyet ugyan nem vitt haza, de ismét magasabb szintre emelte a nevét a rendezők és producerek körében.

Kristen Stewart lesz az egyik főszereplője a Love Lies Bleeding című alkotásnak, amely a testépítés világában játszódó romantikus thriller lesz.

Kristen Stewart
Forrás: Northfoto

A filmet Rose Glass rendezi, aki a 2019-es – két British Academy film-díjra jelölt – Saint Maud pszichológiai horrorfilmmel debütált.

Glass Weronika Tofilskával közösen írta a forgatókönyvet, és egyes források szerint a történet középpontjában azok az extrém tulajdonságok fognak állnak, amelyek szükségesek a testépítés világában való érvényesüléshez és sikerhez. Kristen Stewart játssza a főszereplő szeretőjét.

Azt azonban, hogy ki kapja ezt a szerepet, még nem tudni. A készítők úgy írták le a készülő produkciót, mint egy romantikus filmet, amelyet a büszkeség, a vágy és az amerikai álom iránti vágy táplál.

Kristen Stewart
Forrás: Northfoto

Kristen Stewart az év elején kapta meg első Oscar-jelölését Diane Spencer, walesi hercegné megformálásáért a Spencer című életrajzi filmben, amelyet a neves Pablo Larrain rendezett. De láthattuk a 2020-as horrorfilmben, az Árokban, a Charlie angyalai remake-ben és persze az Alkonyat-filmekben.

Forrás: hollywoodreporter.com