Barion Pixel Így reagált a 31 éves Kristen Stewart élete első Oscar-jelölésére – Coloré

Így reagált a 31 éves Kristen Stewart élete első Oscar-jelölésére

2022. 02. 09.

Kristen Stewart – a Spencer című filmben nyújtott – alakítását már az alkotás mozikba kerülése előtt az egekbe magasztalták a kritikusok, és meg is lett a gyümölcse…

Kristen Stewartnak van az egyik legnagyobb esélye az idei Oscar legjobb női főszereplőjének járó díjára, mégpedig a Specer című filmben nyújtott lenyűgöző színészi játéka miatt.

Kristen Stewart
Forrás: Northfoto

A 2021-es év egyik legjobb alkotásaként emlegetett életrajzi produkcióban, ugyanis ő alakította Diana hercegnét, a történet pedig azt a karácsonyi hétvégét mutatta be, ahol a tragikus körülmények között elhunyt hercegné eldöntötte, hogy elválik Károlytól.

Dianát eljátszani kicsit sem volt egyszerű, sőt mi több, fizikailag és mentálisan is nagyon megterhelő volt a színésznő számára, ugyanakkor egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy élete egyik legmeghatározóbb munkájának tartja és óriási megtiszteltetés volt a neves Pablo Larraínnal dolgoznia, akinek a nevéhez olyan filmek köthetőek, mint a Jackie vagy a Neruda.

Spencer
Forrás: Northfoto

Kristen Stewart a jelölését követően egy közleményt adott ki, amelyben a következőket mondta:

„Bárcsak Pablo és én ma ugyanabban az országban lennénk. Bárcsak láthatnám az arcát… Szóhoz sem jutottam ma reggel. Még mindig nem bírom felfogni ezt az egészet. Soha nem gondoltam volna, hogy ennek a négy hihetetlen nőnek a társaságában leszek. Fizetnék azért, hogy filmeket csináljak. Megcsinálnám őket, még akkor is, ha illegális lenne. Ez egy álomállapot… Annyira meghatódtam, és annyira hálás vagyok azért a munkáért, amit ezen a filmen végeztünk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a filmes közösségünk tagja lehetek. Olyan boldog vagyok. Ez egy jó nap.”

A színésznő egyébként olyan hírességekkel száll versenybe az arany szobrocskáért, mint Jessica Chastain, Olivia Colman, Penélope Cruz és Nicole Kidman.

Forrás: etonline.com