Barion Pixel Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra egy pár? Koholák Alexandra válik, ByeAlex cicáskodott egyet – Lapszemle – Coloré

Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra egy pár? Koholák Alexandra válik, ByeAlex cicáskodott egyet – Lapszemle

2024. 04. 18.

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, vagy mégsem? Kucsera Gábor és Tápai Szabina szerint nem. Koholák Alexandra kapcsolata véget ért és egy más minőségű életbe kezd, ByeAlex pedig meglepte szerelmét, olvasható a lapszemlében.

Sok mindentől függ, hogy egy szerelmet meddig sikerül fenntartani. A hírességek az átlagosnál több nehézséggel küzdenek meg ezen a téren, hiszen jobban figyelnek rájuk. Tápai Szabina és Kucsera Gábor is megtapasztalták az extra figyelmet.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Kép forrása: TV2

Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra együtt?

A sportolói múlttal rendelkező sztárpáros ideális családi életet élt, legalábbis mindenki ezt gondolta egészen addig, amíg fel nem reppent annak híre, hogy különváltak. Később az is kiderült, hogy egy harmadik fél megjelenése miatt hozták meg a súlyos döntést: nincs tovább együtt.

A Femcafe oldalán azonban most az olvasható, hogy a háromgyermekes anyuka és apuka újból összeállt, sőt már össze is költöztek. Szerették volna a csemetéket megkímélni a felesleges cécótól, ezért igyekeztek helyén kezelni a dolgokat, és ez annyira sikerült, hogy baráti kapcsolatot tartottak fenn. Abban sem lenne semmi különös, ha a vonzalom újra kialakul köztük.

Az RTL azóta már helyesbített. Kiderült ugyanis, hogy a híresztelésnek semmi valós alapja nincs és bár valóban jóban vannak, nem jöttek újra össze.

Koholák Alexandra
Kép forrása: RTL

A párok közötti nagy korkülönbség ma már nem olyan megosztó téma, így hamar túllendült azon is a média, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Koholák Alexandra egy nála 25 évvel idősebb férfihoz ment hozzá.

Koholák Alexandra máshová tart

Most pedig azért került a Femina látókörébe is, mert elválik férjétől. Még az okokra is fény derült:

Balázs nagyon le van nyugodva, én viszont megyek és törtetek előre. Máshol tartunk az életben, és ez nagyon kiütközött mostanra.

Diszkréten és csendben tudták lebonyolítani szakításukat, amely azért is volt nagyon fontos, mert továbbra is összeköti őket a munka.

A legtöbben szeretünk adni és kapni is. Talán még nagyobb élmény egy olyan személynek örömöt okozni, akit imádunk.

ByeAlex tudta mitől döglik a légy

Egy jól működő párkapcsolatban ismerik egymást annyira a felek, így a vágyaikra is fény derülhet. Az énekes párja, Jamina egy ideje már dédelgetett egy álmot: cicatulajdonos szeretne lenni.

ByeAlex macerásnak ítélte meg a macskatartást, hiszen hosszú éveken át tartó időt, gondoskodást kíván egy cica, de úgy tűnik, hogy beadta a derekát – olvasható a Blikkben. Tiktok videója ezt erősíti meg.

@itsbyealexbitch

ez történt az elmúlt másfél hétben. #fyp #scottishfold

♬ 原聲 – 朝阳群众JK

Az, hogy ideáig eljutottak, valószínűleg annak a következménye, hogy Alex és a párja még tavaly ősszel talált egy rossz bőrben lévő cicát, és igyekeztek megmenteni, de minden erőfeszítés ellenére sajnos elpusztult.

Nyitókép forrása: TV2