Barion Pixel Váratlan fordulat: Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra együtt – Képpel – Coloré

Váratlan fordulat: Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra együtt – Képpel

2023. 12. 14.

Abban a széthullott házasságban, ahol gyerekek is vannak, az önös érdekeket félre kell tenni, hogy a lehető legkevésbé viselje meg az utódokat a szétválás. Tápai Szabina és Kucsera Gábor is ezt a nézetet vallják.

A 2023-as év nem kímélte sem a hazai, sem a külföldi sztárok magánéletét. Sorra szakítottak a sztárpárok. Hazai viszonylatban nagy megdöbbenést okozott év elején Tápai és Kucsera szétválása, hiszen három közös gyermeküket nevelték együtt. Legkisebb gyermekük még csak 2,5 éves.

Tapai Szabina Kucsera Gabor
A gyerekek érdekeit állítják közzéppontba / Kép forrása: TV2

A válás mellett döntöttek

Az, hogy mi miatt döntöttek a válás mellett, magánügy, ugyanakkor az kiderült, hogy az okok között szerepelt a megcsalás és olykor a gyermeknevelési elveik is egymásnak ellent mondóak. Amíg a kajakos elvárja, hogy az utasításai szerint csináljanak, vagy ne csináljanak valamit a gyermekei – ahogyan régen az ő idejében is működött -, addig az anyuka a szavak erejében hisz és bevallása szerint is ő a gyengébb kezű szülő.

Újra együtt Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Igaz, hogy csak a Story Magazin ünnepi címlapja kedvéért került sor a közös fotózásra, de a civil életükben is sikerült megoldani a nehéz helyzetet.

Azóta már kimondták a válást is, de intelligensen kezelik a helyzetet azért, hogy a gyerekeket a lehető legkisebb mértékben viseljék meg a történtek.

De szerintem az első pillanattól mindketten úgy voltunk vele, hogy ha már a házasságunk nem sikerült, akkor legalább az anya- és apaszerepben jók legyünk. Kicsit ebbe menekültünk, és a közös cél, hogy biztonságot és szeretetteljes légkört biztosítsunk a gyerekeknek, elhozta a békét közöttünk.

A tökéletes család idilljét megtöri ugyan a válás ténye, de lezárták a múltat, feldolgozták a sérelmeket és igyekeznek mindkét oldalról boldog gyermekkor biztosítani csemetéiknek. A karácsonyt is úgy vezénylik le, hogy a kajakos megérkezik 23-án és a Jézuska által hozott ajándékokat másnap, 24-én reggel bontják ki a gyerekek. A szenteste szintén közös program.

Nyitókép forrása: TV2