Barion Pixel Így ünnepelte 44. születésnapját Jason Momoa – Coloré

Így ünnepelte 44. születésnapját Jason Momoa

2023. 08. 02.

Jason Momoa augusztus elsején ünnepli a születésnapját, idén épp a negyvennegyediket. Nagy meglepetésére az égiektől is kapott ajándékot!

Jason Momoa egyik legismertebb szerepe az Aquaman, így stílusosan egy pezsgőfürdőben ünnepelte a születésnapját. A buli tervezésekor nem számolt viszont azzal, hogy havazni fog a jeles napon. Ezt a rajongókkal is megosztotta, és Instagramján videón dokumentálta az augusztusi havazást.

Meglepte a színészt az augusztusi havazás / Kép forrása: Instagram / Jason Momoa
Meglepte a színészt az augusztusi havazás / Kép forrása: Instagram / Jason Momoa

A videó tanúsága szerint boldoggá tette a nem várt hóesés. A felvételen jól látszik, hogy erőteljesen esik a hó, és a környéket is elkezdte beborítani fehér pelyheivel. Mint kiderült, a színész Új-Zélandon tölti a születésnapját, ezért is érhette váratlanul az augusztusi hó, ugyanis az északi féltekén nem ehhez vagyunk szokva – mint mondta.

Jason Momoa nyara

A születésnapon túl az utóbbi időt munkával töltött a sztár, ugyanis nemrégiben ért véget a Discovery Channel Cápahete, aminek ő volt a házigazdája. Egy interjúban elmondta, hogy nagyon szerette volna ezt a feladatot magáénak tudni, ezért boldogan vetette bele magát. Mivel rendkívül elfoglalt, időt kellett találni rá, hogy nekifoghassanak a munkálatoknak, de nagyon örül neki, hogy be tudta szorítani a feladatai közé. Nemcsak Aquamanként fontos számára a téma, ugyanis a tenger gyerekkora óta a szenvedélye. Nem véletlen tehát, hogy a főiskolán tenger- és vadbiológiát tanult. A természet és a tenger szeretetét igyekszik átadni gyermekeinek, a 16 éves lola Iolaninak és a 14 éves Nakoa-Wolfnak is.

Ebben az évben ezen kívül leforgatta a Chif of War, azaz várhatóan magyar címén a Hadvezér című sorozatot is.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images