Barion Pixel Hamarosan érkezik a Next Topmodell Hungary, Józan László és Molnár Áron drámai harca, macskát kellene receptre felírni stresszoldásként – Lapszemle – Coloré

Hamarosan érkezik a Next Topmodell Hungary, Józan László és Molnár Áron drámai harca, macskát kellene receptre felírni stresszoldásként – Lapszemle

2023. 12. 04.

Hétindítóként mazsoláztunk a hírek között. Olvasd a lapszemlét! Kellemes hetet kívánunk minden kedves olvasónknak!

A kifutón fog menni a cicaharc

Magyarország híres szép nőiről és ha ez nem lenne elegendő bizonyíték, akkor a Next Topmodell Hungary mindenképp bizonyítani fogja. A Sztárban Sztár leszek! műsorában jelentette a nagy hírt Ördög Nóra: 2024-ben a világ legsikeresebb realityje hamarosan Magyarországon is dübörögni fog.

Nem tudjuk még, hogy mekkorát fog szólni, de Ördög Nóri azt mondta a Blikknek, hogy:

„Ennek a műsornak a győztese akár nemzetközi modellkarriert is kezdhet. Nekünk tehát egy olyan lányt kell kiválasztani – vagyis a fantasztikus szakmai zsűrinek –, aki megállja a helyét bármilyen körülmények között! Az igazán izgalmas rész, hogy a lányok együtt laknak egy villában… Gondolhatjátok, hogy a legnehezebb része nem is feltétlenül az, milyen kihívások elé állítjuk őket, hanem ami ott történik. Megy a harc rendesen” -vélekedett Nóri.

A tét nem kicsi, 10 millió forint és természetesen egy modellszerződés, amely egy modell pályafutását beindíthatja.

Lapszemle sztárok
Molnár Áron a döntőbe jutott / Kép forrása: RTL

Az üzlet nem barátság és úgy látszik, a box sem az

Kisimulni látszik az Istenes Bence és Rácz Jenő közötti ellentét, de most egészen más miatt pörög a téma a Sztárboxban. Másodpercek alatt eldőlt, hogy Molnár Áron és Józan László baráti mérkőzéséből ki száll ki győztesen. Molnár Áron az első ütésével megszédítette Józant, de vegyes érzésekkel hagyta el a ringet, amit a Blikknek meg is fogalmazott:  

„Remélem, soha többet nem kell Józan Lacival megmérkőznöm! Laci a haverom, a kollégám, remélem, soha többet nem fordul ez elő! Gyerekkoromtól kezdve foglalkoztat a boksz. Amikor egy nap felhívtak, hogy vállalom-e a Sztárboxot, másnap már lent voltam edzésen. Szerintem máshogy nem lehet hozzáállni ehhez a sporthoz” – mondta a győztes színész.

Hét és/napindító ötletünk, avagy így uralkodj a stressz felett

Receptre íratnánk fel mindenkinek egy cicát, aki a stresszűzés doromboló bajnoka lenne. Az öledbe vagy a nyakadba kucorodva még a hőszigetelést is biztosítaná. Egy mexikói tanár eldöntötte, hogy diákja nem fogják aznap kihozni a béketűrésből, olvasható a Top World News oldalán.

Ha még van rá lehetőséged, gyorsan simítsd meg a cicádat!