Barion Pixel Végleg vége: 7 év után szakított Mariah Carey és párja! – Coloré

Végleg vége: 7 év után szakított Mariah Carey és párja!

2023. 12. 21.

Mariah Carey már egy ideje nem mutatkozott együtt párjával, Bryan Tanakával. Erre jó oka volt.

2023 nem a legjobb év a kapcsolatok szempontjából és ezt a sztárok szakítási rátája is mutatja. Úgy tűnik, hogy idén még bővült a szám, a karácsonyi slágerlista dívája Mariah Carey bejelentette; 7 év után külön utakon folytatja tovább a párjával.

Nem volt közös út

A szakítás oka abban keresendő a pletykák szerint, hogy másképp képzelték el a jövőt. A díva párja, Bryan Tanaka ugyanis családot szeretett volna, dacára a 14 évnyi korkülönbségnek az énekesnő javára. Az 54 éves Carey azonban úgy érezte; az énekesnői karrierjére és 12 éves ikergyermekeire szeretne koncentrálni.

Mariah Carey
Tavaly decemberben még boldogan mutatkoztak együtt a színpadon / Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images

7 közös évet zárt le Mariah Carey és párja

Már múlt hónapban felreppentek olyan pletykák, hogy a 40 éves Bryan Tanaka, aki az énekesnő koreográfusa és háttortáncosa is egyben, nem jelent meg az énekesnő turnéján. A rajongók azonnal kiszúrták a táncos hiányát, hiszen 2006 óta Tanaka volt a színpadi showk főszereplője az énekesnő mellett. Az énekesnőt kedvelők összeesküvéselméleteket szőttek, de lehet nem is hiába.

Minden mostani klipben, amit láttam, úgy néz ki, mintha nem akarna ott lenni.

Azt tapasztalták, hogy a közönség elé állva az énekesnő arcára egyfajta szomorúság ült volna ki az utóbbi időben, és ezt a publikum is megérezte.

Mariah Carey
Merry Christmas One And All! turnéján már nem is lépett fel az énekesnő táncos párja / Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images

Depressziósnak tűnik, mintha valami történne a színfalak mögött.

Első útjuk a sztárok közösségi oldalára vezetett, ahol ugyancsak árulkodó jelnek vélték, hogy sem az énekesnő, sem a táncosa nem posztolt közös fotókat az utóbbi időben. Tanaka legutolsó közös képe még márciusban került fel Mariah-val.

Nyitókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images