Barion Pixel Visszatért a Karácsony Királynője – Mariah Carey újra tarol – Coloré

Visszatért a Karácsony Királynője – Mariah Carey újra tarol

2023. 11. 20.

Több mint 30 évvel az All I Want for Christmas Is You megírása után Mariah Carey még mindig uralja a karácsonyi időszakot és elhozza mindenki lakásába az ünnepi hangulatot.

Elkezdődött a karácsonyi időszak

A Billboard Music Awards vasárnapi eseményén a „Karácsony Királynője”, Mariah Carey igazi ünnepi hangulatot teremtett, amikor színpadra állt a klasszikus karácsonyi slágerével. A stílusához hűen az énekesnő előkelően lépett a színpadra, amint egy síliften lassan eresztették le a mikrofonhoz, az aspeni inspirációjú produkciójában.

Egy csapat bundás ruhába öltözött táncos kíséretében lépett fel, akik görkorcsolyával imitálták a jégkorcsolyázást, tökéletesen meghitt hangulatot teremtettek a háttérben, miközben Mariah Carey először adta elő az ikonikus karácsonyi dalt idén a díjátadó show keretei között.

Mariah Carey egy fehér összeállítást viselt, melynek része volt egy csillogó ezüst szegéllyel ellátott mini ruha bolyhos ujjal, ami a téli kabátokra emlékeztette az nézőt. Hosszú, szőke haját félig felkötötte, illetve a ruhájához passzoló fehér harisnyát viselt térdig érő csizmával.

Mariah Carey
Kép forrása: Gilbert Flores / Contributor / Getty Images

Kitüntették Mariah Carey-t

Carey-t kitüntettek a karácsonyi dala hatalmas sikeréért a Billboard Chart Achievement Awarddal, amit a 12 éves ikrei, Moroccan és Monroe adtak át neki.

A énekes-dalszerző korábban az Access-nek elhárulta, hogy a gyerekei részt vesznek a show-ban.

Imádom. Nagyon szeretem látni őket, ahogy belépnek a show-k világába, ezen zenei világba, és hogy ők maguktól szeretnék ezt csinálni, ez csak az ő érdemük

– mondta.

Mariah Carey
Kép forrása: Gilbert Flores / Contributor / Getty Images

Mariah Carey All I Want For Christmas Is You című dala 2019 óta minden évben az első helyen szerepel a Hot 100-on. Emellett az előadó tartja a rekordot a legtöbb hetet töltő művészként a Billboard Hot 100-on, a Billboard adatai szerint.

Az énekesnő múlt héten elindította Merry Christmas One and All! című turnéját, melynek zárása december 17-én várható New Yorkban. Továbbá múlt héten a Good Morning Americának elárulta, hogy dolgozik néhány „izgalmas” új zenén.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Gilbert Flores / Contributor / Getty Images