Barion Pixel Sophie Turner már el is felejtette Joe Jonast? – Coloré

Sophie Turner már el is felejtette Joe Jonast?

2023. 11. 02.

A magánélet akkor is az, ha híres személyekről van szó. Esetükben azonban nem sok minden maradhat titokban. Sophie Turner és Joe Jonas válásától volt nemrégiben hangos a média, de most lehet más miatt lesz?

Egy válás sosem egyszerű. Pláne, ha már közös gyerekek is születtek, valamint olyan hírességekről van szó, mint Sophie Turner és Joe Jonas. A pereskedést az váltotta ki, hogy Jonas nem akarta, hogy a kislányaik az édesanyjukkal az Egyesült Királyságba visszaköltözzenek. Azóta úgy tűnik, hogy mindez rendeződött és idő közben Sophie Turner is próbál túllenni a felszültségekkel, nehézségekkel teli időszakon. Méghozzá egy férfi, Peregrine Pearson oldalán, aki nem mellesleg Nagy-Britannia egyik leggazdagabb családjának tagja.

Sophie Turner Párizsban csókolózott

A szerelem városában, Párizsban kapták lencsevégre, amint a Trónok harca 29 éves színésznője és az addig talán teljesen ismeretlen Pearson szenvedélyes csókot váltottak egymással. Nem csak egyszerű, lopott csók volt, ugyanis a színésznő a férfi derekára fonta a karját. Ugyan próbált inkognitóban maradni – fekete hosszú kabátot, piros baseballsapkát és napszemüveget viselt -, ez mégsem sikerült és az intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a lesifotósoknak.

Sophie Turner
Maria-Olympia görög és dán hercegnő Peregrine Pearson oldalán / Kép forrása: Dave Benett / Contributor / Getty Images

Nemcsak a színésznő élt meg nehézségeket a házasságával, válásával kapcsolatban. Pearson is csak néhány hónappal ezelőtt vált el III. Károly király keresztlányától, Maria-Olympia görög és dán hercegnőtől.

Nyitókép forrása: Marc Piasecki / Contributor / Getty Images