Barion Pixel Fegyverszünet: Joe Jonas és Sophie Turner ebben állapodtak meg – Coloré

Fegyverszünet: Joe Jonas és Sophie Turner ebben állapodtak meg

2023. 09. 27.

Habár a Trónok harcának sztárja, Sophie Turner korábban pert indított a férje ellen, mert az nem akarta vissza engedni a gyerekeket Angliába, most úgy tűnik, kiegyeznek.

Ismét frissítés érkezett Sophie Turner és Joe Jonas válásában, miután Sophie pert indított elhidegült férje ellen. A 27 éves színésznő keresetet indított a Jonas Brothers énekese ellen, lányaik, Willa és „DJ” miatt. Sophie azt akarta, hogy a gyerekek visszaköltözzenek vele az Egyesült Királyságba, ahol azt állította, korábban megállapodtak abban, hogy felnevelik a lányaikat. Joe ezután kemény jogi helyzetnek nevezte a lépést, de most úgy tűnik kicsit közelítenek egymáshoz.

Sophie Turner
Forrás: Northfoto

A TMZ jelentése szerint Joe Jonas és Sophie Turner kötöttek egy ideiglenes beleegyezési megállapodást és benyújtották azt egy szövetségi bírónak. Állítólag mindketten beleegyeztek, hogy egyelőre New Yorkban tartják a gyerekeiket, amíg a válásukat kidolgozzák.

Pár évvel ezelőtt senki sem gondolta, hogy ez a kedves pár ilyen csúfos véget ér. Kapcsolatuk mesébe illően indult az Instagramon, majd eljegyzés, házasság és két gyermek. Most azonban a 3 és az 1 éves lányok kénytelenek végignézni híres szüleik nem éppen szép szétválását.

Sophie Turner, Joe Jonas
Forrás: Gotham/Getty Images

Továbbra is csak találgatni lehet, mi az igazság kettejük között és mi vezetett idáig. Az viszont biztos, hogy Joe adta be a válókeresetet szeptember 5-én, állítólag akkor már hónapok óta nem éltek egy fedél alatt.

Négy csodálatos év után úgy döntöttünk, hogy békésen véget vetünk házasságunknak. Sok spekuláció létezik arról, hogy miért, de valójában ez egy egységes döntés, és őszintén reméljük, hogy mindenki tiszteletben tudja tartani kívánságainkat és a magánéletünk számunkra és gyermekeink számára.

– írták a közösségi oldalukon.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Lionel Hahn/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/joe-jonas-es-sophie-turner/