Barion Pixel Ehhez anyai szív kellett: Solti Berni a férje másik kisfiát is szívesen látná a családban – Coloré

Ehhez anyai szív kellett: Solti Berni a férje másik kisfiát is szívesen látná a családban

2023. 12. 14.

A magánélet az szent. Ezt szerette volna megtapasztalni Solti Ádám és Solti Berni is. A balhé ellenére most közelíthetnek egymáshoz a felek.

A megcsalás nem leányálom és nem is mindenki tudja elfogadni, feldolgozni, megbocsátani. Solti Berni azonban megküzdött azzal, amelyben mások elvéreznek. Nem csak megbocsátott a férjének, Solti Ádám színésznek, de még a volt szeretővel is normalizálni szeretné viszonyát. Nem maga miatt. A fókuszban a két kisfiú áll, akiknek közös az apukájuk és testvérek.

Szép gesztus Solti Bernitől

Lehet, hogy az anyaság, és az is lehet, hogy az ünnepek közeledte, de Solti Bernadett fejébe vette, hogy férje futó kalandjából született kisfiának is kijár édesapja figyelme és szeretete. Amióta megszületett a férjével közös gyermekük, Benedikt, máshogy gondolkodik Berni, ezért is tartja fontosnak, hogy férje másik fiával is jó kapcsolatot ápoljanak és a család részese legyen. Ehhez persze az szükséges, hogy a kisfiú anyukájával is jól tudjanak kommunikálni. Valószínűleg nem lesznek soha igazán jó barátnők, de erre nincs is szükség ahhoz, hogy az a kisfiú is élvezhesse testvére és édesapja közelségét. Az azonban tény, hogy mindkét nő édesanya, ráadásul kisfiaik még testvérek is. Ez pedig egy olyan erős kapocs, amit nem szabad dacból és dühből elvágni.

Könnyen lehet, hogy ez nem lesz könnyű menet, hiszen mindegyik oldalon lehet sértettség, ám ha a gyerekek érdekeit tartják szem előtt, akkor talán sikerül letenni a csatabárdot.

Solti Berni
A nezésgeket is átvészelte Solti Berni és Solti Ádám kapcsolata / Kép forrása: RTL

Többen voltak kettőnél egy kapcsolatban

Minden kapcsolatot megtépáz, ha egy harmadik személy is megjelenik. Solti Ádám életében nemcsak feltűnt egy harmadik, de a titkos viszonyból egy gyermek is született. 2022 egyik legnagyobb híreként a csapból is az folyt, hogy Solti Ádám megcsalta feleségét.

Az ügy azért kapott akkora figyelmet, mert közben Solti Berni is szíve alatt horda Ádámmal közös gyermekét. Ráadásul rögös volt az út, amely a szülőség útjára terelte őket, hiszen több sikertelen lombikprogram után kopogtatott be hozzájuk a gólya.

Nyitókép forrása: TV2