Barion Pixel Életveszélybe került Sharon Stone, miután félrediagnosztizálták – Coloré

Életveszélybe került Sharon Stone, miután félrediagnosztizálták

2022. 11. 04.

Az Elemi ösztön sztárja, Sharon Stone Instagram-történetében figyelmeztet mindenkit, hogy kérjenek másodvéleményt, mivel egy téves orvosi diagnózis után most daganatot találtak a testében.

A 64 éves Sharon Stone egyre kínzóbb fájdalmak miatt fordult orvoshoz nemrég, másodvéleményt kért tőle, aki megállapította, hogy daganat van a szervezetében, amit azonnal el kell távolítani. „Kiváltképp a hölgyeknek üzenem: ne hagyjátok lerázni magatokat! Kérjetek másodvéleményt! Megmentheti az életeteket!” – írta közösségi oldalán. Hazánkban ez nem bevett szokás, pedig életmentő lehet, így jó tudni, hogy bizonyos egészségbiztosítások például már alapból tartalmazzák ezt a szolgáltatást.

A színésznő bizakodó, az orvosa szerint a műtét után 4-6 hétig lábadozik majd.

Sharon Stone
Forrás: Northfoto

A Sliver színésznője már korábban is a nyilvánosság elé állt egészségügyi problémáival, hiszen 2021-ben megjelent The Beauty of Living Twice című önéletrajzi kötetében elmondta, hogy 2001-ben jóindulatú daganatokat távolítottak el a testéből, amelyeket „gigantikus” és „nagyobbnak, mint a mellem” jelzőkkel illetett. Stone elmondta azt is, hogy az orvosi beavatkozást követően a plasztikai sebész az eredeti mellméreténél nagyobb mellimplantátumokat helyezett be számára az emlőrekonstrukciós műtét során.

Sharon Stone csodás karriert, életutat és milliónyi rajongót tudhat magáénak, de valójában nagyon is nehéz élete van. A daganatos megbetegedések mellett arról is mesélt már, hogy 2001-es agyvérzése után évekig tartott a rehabilitáció, elvesztette mindenét, a házára jelzálog került, embertelenül bántak vele, és gyorsan leírták a szakmában is. Élete során kilencszer vetélt el, így természetesen úton nem is lehetett gyermeke. Három gyerekét örökbe fogadta, és a sok megpróbáltatás ellenére nagyon pozitív életszemléletű.

 Sharon Stone
Forrás: Northfoto

A színésznő számos kasszasiker főszereplőjeként alkotott maradandót. Többek között az Elemi ösztön, Az ördög háromszöge, a Vágyak vonzásában és A gömb című filmekkel maradt meg mindenki emlékezetében.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto