Barion Pixel Shannen Doherty végstádiumú rákja ellenére is hisz a gyógyulásában – Coloré

Shannen Doherty végstádiumú rákja ellenére is hisz a gyógyulásában

2023. 11. 30.

Rendíthetetlenül hísz a gyógyulásában Shannen Doherty A színésznő még 2015-ben szembesült a felfoghatatlannal; a gyilkos kór megtámadta a szervezetét. A mellrákos színésznő kegyetlen diagnózis után maszektómián, kemoterápián és sugárkezelésen esett át. Egy ideig úgy tűnt, hogy szervezete legyőzte a daganatos betegséget és örömmel osztotta meg rajonóival is a jó hírt. Nem örülhetett sokáig, a testében több áttétet is találtak.

Nem szeretne meghalni

Dacára annak, hogy az orvosai túl sok jóval nem kecsegtetik a Beverly Hills 90210 egykori sztárját, továbbra is hisz a gyógyulásban és nem adja fel. Nemrégiben azonban sokkoló kijelentést tett, többen úgy gondolták, hogy a színésznő feladta a küzdelmet.

„Azt hiszem, félnék a haláltól, ha nem lennék jó ember, de az vagyok. Nem akarok meghalni. Ez a különbség. Nem félek a haláltól. Egyszerűen nem akarok meghalni”- vélekedett az állapotáról Shannen.

Shannen Doherty
2021-ben a The Kelly Clarkson Show vendége volt / Kép forrása: NBC / Contributor / Getty Images

Élő memoár Shannen Doherty küzdelmeiről

A Let’s Be Clear with Shannen Doherty podcast december 6-án rajtol. A téma nem más, mint küzdelem a betegséggel fizikailag és lelkileg is.

A Beverly Hills 90210 színésznője felidézte a rákjának kiújulását és az első áttétek megjelenését; 2020-ban orvosai újra kijelentették: végstádiumú mellrákkal küzd. Ez azt jelenti, hogy a szervezetében a rák már áttéteket képzett. Év elején sugárkezeléseket kapott az agyában található daganat eltávolítása érdekében. Nyáron pedig agyműtétet is végrehajtottak a sztáron.

„Határozottan ez volt az egyik legfélelmetesebb dolog, amin valaha keresztülmentem egész életemben” – mesélte.

A színésznő édesanyja is számos megpróbáltatáson van túl. Egy agyi aneurizmát állapítottak meg nála, amikor Doherty még csak 8 éves volt. Ezután lebénult a szemöldöke és időbe telt, mire mozgatni tudta. Ezt az elszántságot látta és örökölte édesanyjától.

„Úgy neveltek, hogy nagyon erős legyek, és bármit megtehessek, amire csak gondolok” -zárta korábban rövidre Shannen a témát.

Nyitókép forrása: Gregg DeGuire / Stringer / Getty Images