Barion Pixel Selena Gomez és Linda Ronstadt bőrében otthon fogja érezni magát – Coloré

Selena Gomez és Linda Ronstadt bőrében otthon fogja érezni magát

2024. 01. 11.

Selena Gomez egy életrajzi filmben is megcsillantja tehetségét. Linda Rondstadt bőrébe fog bújni.

A Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) című krimisorozat sztárjaként is bemutatkozó Selena Gomez most újabb film főszerepét kapta meg.

A mexikói-amerikai énekenő megerősítette a hírt, miszerint ő fogja alakítani Linda Ronstadtot a készülő életrajzi filmben. A film a 2013-ban megjelent Simple Dreams című musical a mexikói-amerikai családba született művésznő életét mutatja be.

Linda Ronstadt és Selena Gomez közös gyökerei

Ronstadt a country, a rock ’n’ roll és a latin zene legendája, aki a Heart Like a Wheel és a Siple Dreams albumával robbant be a köztudatba. Pályafutása alatt megmutatta zenei sokoldalúságát és tehetségét 11 Grammy-díjjal és Recording Academy, valamint Latin Recording Academy díjjal jutalmazták.

Mindkét énekesnő mexikói származású és az is közös bennük, hogy Selena Gomez munkásságát azzal méltatták, hogy kétszer is jelölték Golden Globe-díjra.

Selena Gomez Linda Ronstadt
Linda Ronstadt 2019-ben / Kép forrása: Michael Kovac / Contributor / Getty Images

Linda Ronstadt dokumentumfilmje

Az énekesnőről már készült egy dokumentumfilm (Linda Ronstadt: The Sound of my Voice), amelyet Rob Epstein és Heffrey Friedman rendezett. Ronstadt közel 5 évtizedes munkásságát zárták így le. A művésznő 2019-ben végleg visszavonult, amelynek fő oka az volt, hogy betegsége miatt már nem képes énekelni. Eleinte a Parkinson-kórra gyanakodtak, majd később kiderült, hogy úgynevezett progresszív szupranukleáris bénulásban szenved.

Nyitókép forrása: Gilbert Flores/Golden Globes 2024 / Getty Images