Barion Pixel Sokak szerint szörnyű volt: Selena Gomez aszimmetrikus ruhája volt a Golden Globe egyik legérdekesebb outfitje – Coloré

Sokak szerint szörnyű volt: Selena Gomez aszimmetrikus ruhája volt a Golden Globe egyik legérdekesebb outfitje

2024. 01. 09.

Az énekes-színésznő, Selena Gomez után mindenki megfordult a 81. Golden Globe-díjátadó rendezvényén.

Selena Gomez egy szemet gyönyörködtető bíborvörös estélyit öltött magára a nagy díjátadó vörös szőnyeges eseményére, amit immár 81. alkalommal rendeztek meg, és ahol az Oppenheimer film tarolt, de a Barbie is szép sikert ért el.

Az ilyen események mellékszálaként midig ott van a sztárok megjelenése, ami legalább akkora közbeszédre adhat okot, mint maguk az eredmények és díjazottak. A 31 éves Selena Gomez csillogó ruhája drámai aszimmetrikus szegélyvonallal készült az alsó részén, melyet belülről egy fekete tüll réteg is bélelt.

Selena Gomez
Forrás: Axelle/Getty Images

A különleges aljhoz egy figyelemfelkeltő, testhez tapadó, kivágott felsőrész is tartozott, mely keresztpántokkal illeszkedett a híresség vállaira. Az övrész szintén fekete anyagból készült és tökéletesítendő az outfitet, a felső részt 3 fekete rózsa fogta össze Gomez dekoltázsánál.

Selena Gomez
Forrás: Axelle/Getty Images

Selena gyémánttal kirakott platinaékszerekben pózolt, köztük hatalmas fülbevalókkal, karkötőkkel és három gyűrűt is felhúzott. Barna haját, letisztult kontyba viselte, a sminkje pedig harmonikus és visszafogott volt. A hercegnős megjelenését skarlát vörös cipellőkkel zárta az énekes.

A híresség az est folyamán leginkább barátnője, Taylor Swift társaságában volt látható, akivel rengeteget beszélgettek. Gomez mostanság nagy szerelemben van, párja a zenei producer, Benny Blanco. Munkáját tekintve nagy sikerrel fut a Gyilkos a házban című sorozat az HBO-n, melyben főszereplő. A zenélést illetően azt nyilatkozta nemrég, úgy érzi, már csak egy albumnyi ötlet van benne.

Forrás: People
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images