Barion Pixel Az Ocean’s 8 sztárja, a 49 éves Sarah Paulson, cuki üzenetben köszöntötte 81 éves barátnőjét, Holland Taylort, akit csak egyetlen és igaz szerelmeként emleget – Coloré

Az Ocean’s 8 sztárja, a 49 éves Sarah Paulson, cuki üzenetben köszöntötte 81 éves barátnőjét, Holland Taylort, akit csak egyetlen és igaz szerelmeként emleget

2024. 01. 15.

Sarah Paulson a közösségi média oldalán köszöntötte barátnőjét, Holland Taylort 81. születésnapja alkalmából, és aranyos képeket osztott meg kettőjükről, amiken láthatóan nagyon boldogok együtt.

„Ezt a videót a telefonom csinálta, és nagyon tetszik. Boldog születésnapot egyetlen igaz szerelmem. Egész egyszerűen a világot jelented számomra. Szeretlek. @hollandvtaylor…” – írta bejegyzésében a színésznő.

Több mint 30 év korkülönbség ide vagy oda, ők büszkén felvállalták szerelmüket

Sarah és Holland 2005-ben találkoztak először, de csak egy évtizeddel később kezdtek randevúzni egymással, miután a közösségi médián keresztül kapcsolatba kerültek.

Sarah Paulson háza

A színésznő már többször is elismerően nyilatkozott 32 évvel idősebb párjáról.

„Szerintem ő a legokosabb, legbölcsebb, legviccesebb és legkülönlegesebb ember, akivel valaha találkoztam. Szóval nem tudom elképzelni, hogy ne vele legyek”

– mondta korábban Sarah szerelméről. Szerinte Holland a világ legszebb és legszexibb nője.