Barion Pixel Sarah Jessica Parker elárulta, hogyan érzett Kim Cattrall visszatérésével kapcsolatban – Coloré

Sarah Jessica Parker elárulta, hogyan érzett Kim Cattrall visszatérésével kapcsolatban

2023. 07. 03.

Sarah Jessica Parkert felzaklatta Kim Cattrall visszatérésének kiszivárgása, miután kolleganője korábban azt mondta, hogy nem fog szerepelni a Szex és New York spin-offjában.

Mit szól a visszatéréshez Sarah Jessica Parker?

Sarah Jessica Parker a Sirius XM rádió vendége volt, ahol beszélt az És egyszer csak… sorozatról, valamint Kim Cattrall visszatéréséről. A műsorvezetőnek elárulta, hogy nagyon felzaklatta, hogy Kim Cattrall cameója kiszivárgott a Szex és New York spin-offjának második évadából.

Ez egy nagy szívás, mert olyan lett volna, mint egy tűzijáték a közepén

– mondta Sarah Jessica Parker Andy Cohennek a Sirius XM Radio Andy című műsorának egyik epizódjában. Hozzátette, hogy régóta elvárás volt a rajongók részéről, hogy Cattrall visszatérjen, szerinte ez egy nagyon fontos döntés volt a műsor készítőitől.

Sarah Jessica Parker egy másik műsorban is vendégeskedett, Howard Stern rádióműsorában, természetesen itt sem maradhatott ki az És egyszer csak… és a cameo témája. A színésznő elmondta, hogy Cattrall cameója olyan a sorozatban, mint a „séf specialitása” és „boldog”, amiért megtörténik.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker and Kim Cattrall a Szex és New York sorozatból / Kép forrása: James Devaney / Contributor /WireImage / Getty Images

Miért tér vissza Kim Cattrall?

Kim Cattrall, aki Samantha Jonest alakította a Szex és New Yorkban, a Today show-ban azt mondta, hogy az HBO vezérigazgatója személyesen hívta fel őt, és megkérte, hogy térjen vissza. Azt mondta, a cameo forgatása mindössze négy órát vett igénybe, és „csodálatos délután” volt.

Nem hiszem, hogy valaha is búcsút mondok Samanthának. Annyi mindent adott nekem, és nagyon hálás vagyok neki

– mondta Cattrall.

A cameo azután történt, hogy Parker és Cattrall is többször beszélt arról, hogy Cattrall nem vesz részt a Szex és New York spin-offjának, az És egyszer csak…-nak az első évadában. Parker a The Hollywood Reporter’s Awards Chatter podcast 2022-es epizódjában azt mondta, hogy Cattrallt azért nem kérték fel, hogy szerepeljen az első évadban, mert „világossá tette, hogy ez nem olyasmi, amit folytatni akar, így ez már nem volt kényelmes számunkra, szóval ez fel sem merült bennünk”.

Sarah Jessica Parker
Kép forrása: Tom Kingston / Contributor/ WireImage / Getty Images

Cattrall 2022 májusában a Variety-nek elmondta, hogy azért hagyta ott a Szex és New York franchise-t, mert „elege volt”.

Azt sem akartam kompromittálni, amit a sorozat jelentett számomra. A továbblépés útja egyértelműnek tűnt

– magyarázta akkor a döntését, majd arról is mesélt, hogy örül annak, hogy kihagyták a folytatásból.

Arra a következtetésre jutottam, hogy igazából a legnagyobb bók, amit színészként kaphatok, az, hogy kihagynak.

Abban az interjúban azt is elmondta, hogy nem fog szerepelni a spin-offban, de úgy tűnik, meggondolta magát.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Cindy Ord / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images